20 yaş altı velisiyle dışarı çıkabilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SND Anonim 5

SDN Okuru
16 yaşındayım ve annemle ni yere gitmem gerekiyor 13 16 saatleri hariç dışarı çıkabilirmiyim

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Hee yani ben yanlış bilgi veriyorum. Sokağa çıkma yasağı olan haftasonunda bile kardeşim annemlerle dışarı çıktı durdurmadılar bile.

Karakola sorarsan normal dışarı çık bakalım bir şey olacak mı? Ben dün de çıktım hiçbir şey olmadı.
13-16 arası serbest.
Karakolu aradom öyle birşey yok dedi yanlış bilgi vermeyelim☺️
☺️☺️☺️☺️☺️

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Hee yani ben yanlış bilgi veriyorum. Sokağa çıkma yasağı olan haftasonunda bile kardeşim annemlerle dışarı çıktı durdurmadılar bile.

Karakola sorarsan normal dışarı çık bakalım bir şey olacak mı? Ben dün de çıktım hiçbir şey olmadı.
13-16 arası serbest.

☺️☺️☺️☺️☺️
Ben 13 16 saatleri hariç dedim☺️

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Her konuya 3 mesaj 3 mesaj birikir sana bir yığın mesaj :)
Dimi işim gücüm yok ben konu konu gezeyim boş mesaj atmak için.
Asıl mesaj kasan belli.

Ben alakasız mesaj yazmak istemiyorum son düşüncem
Çıkılır çıksa polis bir şey demez.
Görmez ya da görmezden gelir.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
Asıl mesaj kasan belli.

Yasak varsa polis ceza yazar yazmaz ise polis suçlu duruma düşer

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Asıl mesaj kasan belli.

O zaman çıkabilir diye niye yanlış bilgi veriyorsunuz şunu baştan belirtmek yerine neden sonradan belirtiyorsunuz? Kimin kim olduğunu herkes bilir zaten bence boş yapmanıza gerek yok.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Köyde yaşıyorsun sanırım koskoca İstanbulda naısl olırda polis olmaz hele yasak Varken
İstanbul köyse tamam.Bilmem belki de köydür.
Yasak varken bilmiyorum ama hafta içi yasak olan saatlerde de polis görmedim. Kalabalık meydanlarda oluyor genelde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Polislerin umursadığı falan yok.Bilgisayarı tamire götürmem gerekiyordu sokağa çıkma yasağından önce çıktım yanımdan 2-3 tane polis geçti bana baktılar ceza falan yazmadılar.
O zaman çıkabilir diye niye yanlış bilgi veriyorsunuz şunu baştan belirtmek yerine neden sonradan belirtiyorsunuz? Kimin kim olduğunu herkes bilir zaten bence boş yapmanıza gerek yok.
Ha yani boş yapıyorum öyle mi?
Yanlış bilgi değil bilmiyorsan suç sende.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Yasak varken bilmiyorum ama hafta içi yasak olan saatlerde de polis görmedim. Kalabalık meydanlarda oluyor genelde.

Çıkar kaynak göster veliyle nasıl çıkabiliyor kardeşim? Bir de üste çıkıyorsun, senin bulunduğun şehirdeki polis ceza yazmıyor diye diğer polislerde ceza yazmayacak değil.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru

İstanbulun köylerindesin belliki bizim burada olması gerektiği kadar polis var ve hepside görevini yapıyor

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Çıkar kaynak göster veliyle nasıl çıkabiliyor kardeşim? Bir de üste çıkıyorsun, senin bulunduğun şehirdeki polis ceza yazmıyor diye diğer polislerde ceza yazmayacak değil.
İstanbulda yazmıyorsa hiçbir yerde yazmaz.

İstanbulun köylerindesin belliki bizim burada olması gerektiği kadar polis var ve hepside görevini yapıyor
Adres mi vereyim anonimlik önemli.

Reaksiyon puanı
6,380
Evet çıkabiliyorsunuz. Ben annem ile bir çok kırtasiyeye gidip deneme ve test kitabı aldım. Veli ile olduğu için bir şey demediler.

Ama biraz kişiliğe de bağlı. Yani sizin karşınıza çıkan polis kıl biri olabilir. Ceza yazabilir. Hamdolsun bizim karşımıza çıkan polis anlayışlı idi "Velisi ile olduğu için affetmem gerek" dedi. (Yanlış yazmışım başka bir şey düşünüyordum, mesajı düzenledim)

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
İstanbulda yazmıyorsa hiçbir yerde yazmaz.
Senin düşünce şekline hayran kaldım. :D Konya'da yaşıyorum, geçen polis ara sokakta dışarı çıkma saatlerinin dışında dışarı çıkan 4 kişiye ceza kesti (velisiyle beraber dışarı çıkan) . Yorum kasmak uğruna milleti sürekli yanlış bilgi veriyorsun yapma bunu.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Senin düşünce şekline hayran kaldım. :D Konya'da yaşıyorum, geçen polis ara sokakta dışarı çıkma saatlerinin dışında dışarı çıkan 4 kişiye ceza kesti. Yorum kasmak uğruna milleti sürekli yanlış bilgi veriyorsun yapma bunu.
Konu sahibi istanbulda yaşıyormuş.
Ben istanbul için konuşuyorum.
Yorumu sen kas ben 6000 mesaj olmuşum ihtiyacım yok.

Efem1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
çıkabilirsin

20 yaş altı gençler ve çocuklarımız 30.05.2020 tarih ve 8558 sayılı Genelgemizde belirlenen çerçeve içerisinde yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile herhangi bir belge aranmaksızın şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapabileceklerdir.

Kaynak

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Hocam eminmisiniz bana bi kaynak atabilirmisiniz polis fln durdurırsa göstermek için
Şahsen ben bu ülkede okadar ilgili bir polis olduğunu düşünmüyorum birde avm lere vs girerken hes kodu soruyolar barkodu gösteriyosun geç diyor adam barkodu okutmuyor bile barkod varsa geç yoksa dur.dershanede deneme sınavına giriyorum giderken polise hes kodunu gösterdim adam nereye dedi dershaneye dedim allahallah dedi geç dedi ülkede öyle polis kalmadı.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
çıkabilirsin

20 yaş altı gençler ve çocuklarımız 30.05.2020 tarih ve 8558 sayılı Genelgemizde belirlenen çerçeve içerisinde yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile herhangi bir belge aranmaksızın şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapabileceklerdir.

Kaynak
Diyorum da.
Yorum kasacak olsam bile burada kasmam at ALT+F4 bak yoluna.
Ben burada insanlara bilgi vermek için varım kavga etmek için değil. Kavga etmek istiyorsan yeri burası değil. Gayet de doğru bilgi verdim.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
Şahsen ben bu ülkede okadar ilgili bir polis olduğunu düşünmüyorum birde avm lere vs girerken hes kodu soruyolar barkodu gösteriyosun geç diyor adam barkodu okutmuyor bile barkod varsa geç yoksa dur.dershanede deneme sınavına giriyorum giderken polise hes kodunu gösterdim adam nereye dedi dershaneye dedim allahallah dedi geç dedi ülkede öyle polis kalmadı.
Bazı polisler çok ilgiliyken, bazıları da vurdumduymaz davranabiliyor haklısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...