Merhabalar , sizler için düzenlediğimiz aktiviteler devam etmekte

1.olan arkadaşımıza 20 TL , 2.olan arkadaşımıza 10 TL , 3.olan arkadaşımıza 5 TL`lik kontor ödülümüz olacaktır.
Kurallar ;
1- Rakibinize ve maça asla itiraz etme hakkınız yoktur. Sadece oyun içerisinde çok fazla lag olduğu konusunda rakibinizle hem fikirseniz veyahut elinizde bir video kaydı varsa(düşk fps ile çekip kandırmaya çalışmayınız çok rahat anlaşılıyor) bana ulaştırabilirsiniz. Veyahut oyun içerisinde çıkan sol taraftaki EA logosu daha doğrusu loading logosunu sıkça görürseniz bir kaç defa ss alıp bana ulaştırırsanız lagın sebebi araştırılır. Eğer lagın sebebi sizseniz daha iyi bir internetle bağlanmanızı öneririz. Ancak şartı kabul etmezseniz 3-0 yenilmiş sayılırsınız.
2-Maç sonunda skoru gösteren tabelanın ve 90. dakika da çekilmiş bir fotoğrafın bize gönderilmesi gerekmektedir. Eğer gönderilmezse maç oynanmamış sayılır.(Top hem sizdeyken hem rakibinizdeyken olmak üzere 2+maç skorunu gösteren tabela olmak üzere 3 ss eder)
3- Kaybeden kişi turnuvadan elenir.
4- Oyun berabere biterse tekrar bir rövanş yapılır. Eski ev sahibi konuk, eski konuk ev sahibi olur. Maçlarda oynanmamış zaman ve oyun içindeki penaltılar dışında penaltı ve uzatmalar yoktur. Beraberlik durumunda oynanan müsabakada da aynı sonucun alınması durumunda skorlar değişesiye kadar maç tekrarlanır.
5- Maç saati ve maç şifreniz size e-posta yoluyla veyahut özel mesaj yoluyla iletilecektir. Maç saatinde ve gününde maçta olmazsanız 3-0 yenilmiş olacaksınız. Maç saatine itiraz etme hakkınız vardır.
6- Maç saatlari İstanbul, Türkiye saatine göre belirlenir. En fazla 10 dakika gecikme süresi vardır.
7- Maç şifresi ve maç bilgileri size 1 gün önceden bildirilecektir.
8- Oyun ayarları
Half Time: 8 Minute(Bir yarı 8 dakika)
Game Speed: Normal (Oyun Hızı Normal)
olacaktır.
9- Turnuva başında bir takım seçebilirsiniz ve bu takımı asla değiştiremezsiniz. Eğer rakibinizle aynı takımlara sahipseniz formalarınızı değişik tutmak zorundasınız. Ev sahibi her zaman ilk formayı seçer.
10- Eğer her şey sizin içinde uygunsa hemen şimdi turnuvaya kaydınızı yaptırın. Turnuva tamamen ücretsizdir.
Şartlar ;
1.01 Patch gereklidir.
GameRanger resimli anlatım için;
http://www.soccertr.com/forum/fifa-...eranger-ile-adim-adim-resimli-max-10vs10.html
Turnuvaya başvurmak için ;
http://www.soccertr.com/forum/fifa-...fa11-turnuva-kayitlari-acildi.html#post148762