CanKaramanli
Asistan
Merhaba sorum basliktadir.Ayrica black friday indirimleri ile Bu bütçeye uygun bilgisayar önerirseniz güzel olur.
Bende bunu isterdim ancak şuan en ucuz MSI ge66 stealth 21 bin lira ve içinde 2060 ekran kartı var.2060 ekran kartı 21k bütçeye ayiplik gibi gorunuyor.Aynisi 2070 içinde geçerli hem de20.000 TL bütçe ile laptop alacak olsam sanırım MSI GS66 Stealth alırdım.
GE75 biraz eski ve ısınan kasa diye biliyorum. Sizce bu iyi mi?Hazır indirimdeyken fiyatı da uyarsa bir bakın derim.
MSI her seferinde kasasını makyajlayıp yeniliyor zaten. Artık hemen hemen bütün laptoplar ısınıyor zaten. Olay yüksek sıcaklıklarda Throttle olmadan işlemciyi yüksek frekanslarda çalıştırabilmek. MSI, Legion'a kıyasla hem işlemci hem de ekran kartında çok daha önde bir ürün bu fiyata Legion alınmaz.GE75 biraz eski ve ısınan kasa diye biliyorum. Sizce bu iyi mi?
Haklısınız aslında.Daha çok yabancı forumlarda legionu önerenler oldu da.Bu arada legionda 2070 super var üste yanlış yazılmış sanırım.Tabi işlemcide yine ge75 geçiyor.MSI her seferinde kasasını makyajlayıp yeniliyor zaten. Artık hemen hemen bütün laptoplar ısınıyor zaten. Olay yüksek sıcaklıklarda Throttle olmadan işlemciyi yüksek frekanslarda çalıştırabilmek. MSI, Legion'a kıyasla hem işlemci hem de ekran kartında çok daha önde bir ürün bu fiyata Legion alınmaz.
Legion kasa olarak aslında daha iyi. Ancak işlemciler arasında azımsanmayacak bir fark var. Sadece frekans farkından vs. bahsetmiyorum. 10875H 8 çekirdek 16 izlek, 10750H ise 6 çekirdek 12 izlek. Hani Legion 7'nin içerisindeki işlemci ile 10K'lık bilgisayarda olan işlemcinin aynı olması biraz abes kaçıyor açıkçası. TR'deki servis farkını da düşürsek ki ülkedeki en kötü servis belki de Lenovo'nun olabilir, ben MSI tercih ederdim şahsen.Haklısınız aslında.Daha çok yabancı forumlarda legionu önerenler oldu da.Bu arada legionda 2070 super var üste yanlış yazılmış sanırım.Tabi işlemcide yine ge75 geçiyor.
Oyun için kullanacaktim.20k macbook alsana
O paraya masaüstü toplarım daha iyi (!)20 K ya müq kasa pc toplarsın ......... şaka şaka Görkem Say hocamın attığı en iyisidir.
Haklısınız böyle para ödediğin cihaza böyle bir işlemci koymak yanlış. Bende şuan MSI marka düşünüyorum ancak MSI ge75 in tasarımı pek hoşuma gitmedi.MSI olarak başka bir model gördüm adı ge66 işlemcileri aynı ancak ekran kartı olarak ge66 da 2070 var. Sizce o kadar Büyük bir fark var mıdır? Bu arada bence Ge66 nın tasarımı fiyatına hak edecek gibi gözüküyor.Tabi performansta onemliLegion kasa olarak aslında daha iyi. Ancak işlemciler arasında azımsanmayacak bir fark var. Sadece frekans farkından vs. bahsetmiyorum. 10875H 8 çekirdek 16 izlek, 10750H ise 6 çekirdek 12 izlek. Hani Legion 7'nin içerisindeki işlemci ile 10K'lık bilgisayarda olan işlemcinin aynı olması biraz abes kaçıyor açıkçası. TR'deki servis farkını da düşürsek ki ülkedeki en kötü servis belki de Lenovo'nun olabilir, ben MSI tercih ederdim şahsen.
20 K ya müq kasa pc toplarsın ......... şaka şaka Görkem Say hocamın attığı en iyisidir.
Kasa toplamanın çoooook daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ancak laptop almanın sebebi ailemden kaynaklıO paraya masaüstü toplarım daha iyi (!)![]()
laptop gaming için fela pek uygun değil benceHaklısınız böyle para ödediğin cihaza böyle bir işlemci koymak yanlış. Bende şuan MSI marka düşünüyorum ancak MSI ge75 in tasarımı pek hoşuma gitmedi.MSI olarak başka bir model gördüm adı ge66 işlemcileri aynı ancak ekran kartı olarak ge66 da 2070 var. Sizce o kadar Büyük bir fark var mıdır? Bu arada bence Ge66 nın tasarımı fiyatına hak edecek gibi gözüküyor.Tabi performansta onemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa toplamanın çoooook daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ancak laptop almanın sebebi ailemden kaynaklı
GE66'ların kasası epey iyi. 1080p kameraya ek olarak bataryası da çok büyük. 2070S, 2080 ile hemen hemen aynı güçte. Aradaki fark 2070 ile 2060 arasındaki fark gibi yani hemen hemen. Orası size kalmış artık. Daha iyi kasa mı yoksa daha iyi performans mı?Haklısınız böyle para ödediğin cihaza böyle bir işlemci koymak yanlış. Bende şuan MSI marka düşünüyorum ancak MSI ge75 in tasarımı pek hoşuma gitmedi.MSI olarak başka bir model gördüm adı ge66 işlemcileri aynı ancak ekran kartı olarak ge66 da 2070 var. Sizce o kadar Büyük bir fark var mıdır? Bu arada bence Ge66 nın tasarımı fiyatına hak edecek gibi gözüküyor.Tabi performansta onemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa toplamanın çoooook daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ancak laptop almanın sebebi ailemden kaynaklı
Kasanın daha iyi olması gelecekte işime yarar mı sizce? Şuan tercihimi ge66 dan yana kullanacağım sanırım ayrıca vatanda 2070s lisi 26K ya satılıyor sizce black friday ile inme gibi bir ihtimali var mı?GE66'ların kasası epey iyi. 1080p kameraya ek olarak bataryası da çok büyük. 2070S, 2080 ile hemen hemen aynı güçte. Aradaki fark 2070 ile 2060 arasındaki fark gibi yani hemen hemen. Orası size kalmış artık. Daha iyi kasa mı yoksa daha iyi performans mı?
Rog ZEPHYRUS S17 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Rog ZEPHYRUS S17 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Rog ZEPHYRUS S17 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Rog ZEPHYRUS S17 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Msi GL75 Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi GL75 Core i7 10750H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi GL75 Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi GL75 Core i7 10750H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Asus Zephyrus S17 nin ekran kartı Max q diye biliyorum. Büyük bir sıkıntı mi?Rog ZEPHYRUS S17 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Rog ZEPHYRUS S17 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Rog ZEPHYRUS S17 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Rog ZEPHYRUS S17 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Msi GL75 Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi GL75 Core i7 10750H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi GL75 Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi GL75 Core i7 10750H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
çok büyük fark yok olsa zaten kimse almazdı.Asus Zephyrus S17 nin ekran kartı Max q diye biliyorum. Büyük bir sıkıntı mi?