bastemaras0303
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Arkadaşlar valorant oynarken bu işletim sistemiyle 150 200 lerde arada 300 e çıkan bir oyun oynuyorum fps olarak. Dar boģaz mı yapıyor anlamış deģilim. islemcim ekran kartina dar bogaz mi yapiyor desteklemiyor mu anlamış değilim.
MSİ DEGERLERI :
oyun oynarken ekran karti kullanimi yüzde 40 larda ( monitör 1080p 280 hz) dsr aćtıgimda yuzde 80 lere cikan bir kullanim oluyor ama fps hala asiri dusuk )
Islemcide oyunlarda yüzde 30 calisiyor tüm cekirdeklerini kullanıyorum.
Yani asıl problem 20 bin tl ye kasa topluyorum altta yazan özelliklerde, net cafede amd li islemciler benle ayni sistemle 400 fps alıyoe oyun içi 300'ün altina dusmuyor.
Bilgisayarda Driverler her sey güncel sistemsel ne sorun var benim neyi elden gecirmem gerekiyor islemci mi ?
İşletim sistemim :
İntel Comet Lake Core i7 10700 2.9GHz. turbo:4.7 1200p 16MB box
asus prıme b460m-k
Palit RTX2080 Super gp RGB X3 OC 8 GB 256Bit ( 3 fanlı)
Kingston HyperX Fury 8 GB 3200 MHz DDR4 ( 2 adet )
Corsair H100X sıvı soğutma.
High Power 750.
nvida sisteminden yüksek fps alabilmek için ayarları performansa çektim fps valorant ayarlarını falan herşeyi yaptım ultra yerine low da oynuyorum her pro oyuncu gibi acaba bu kadar düşük oynadığım için ekran kartım kendini yormuyor mu .
20 bin tl lik sistem diziyorum fps sorunu yaşıyorum bana bu konuda ciddi yardımcı olabilicek birisi lazım şu sistemle sabit en azından stabil 240 ın üstünde almam lazım
MSİ DEGERLERI :
oyun oynarken ekran karti kullanimi yüzde 40 larda ( monitör 1080p 280 hz) dsr aćtıgimda yuzde 80 lere cikan bir kullanim oluyor ama fps hala asiri dusuk )
Islemcide oyunlarda yüzde 30 calisiyor tüm cekirdeklerini kullanıyorum.
Yani asıl problem 20 bin tl ye kasa topluyorum altta yazan özelliklerde, net cafede amd li islemciler benle ayni sistemle 400 fps alıyoe oyun içi 300'ün altina dusmuyor.
Bilgisayarda Driverler her sey güncel sistemsel ne sorun var benim neyi elden gecirmem gerekiyor islemci mi ?
İşletim sistemim :
İntel Comet Lake Core i7 10700 2.9GHz. turbo:4.7 1200p 16MB box
asus prıme b460m-k
Palit RTX2080 Super gp RGB X3 OC 8 GB 256Bit ( 3 fanlı)
Kingston HyperX Fury 8 GB 3200 MHz DDR4 ( 2 adet )
Corsair H100X sıvı soğutma.
High Power 750.
nvida sisteminden yüksek fps alabilmek için ayarları performansa çektim fps valorant ayarlarını falan herşeyi yaptım ultra yerine low da oynuyorum her pro oyuncu gibi acaba bu kadar düşük oynadığım için ekran kartım kendini yormuyor mu .
20 bin tl lik sistem diziyorum fps sorunu yaşıyorum bana bu konuda ciddi yardımcı olabilicek birisi lazım şu sistemle sabit en azından stabil 240 ın üstünde almam lazım