2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı - 2 yıllık işletme?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Merhaba Arkadaşlar.

Ben bilgisayar brogramcılık 2 yıllık okudum 2010 yılında başladı 2012 bitti bu sene uzadı ve işletme bölümüne gececem inş DGS ye mi gececem YGS ye mi DGS bugün son günmüş 5 haziran diyor.. ben sadece işletme bölümünü okuyumak istiyorum ama daha mezun olmadım diplamayı temmuz yada agustosta verirler ne yapmam lazım arkadaşlar :(

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
acaba sınav tarihleri ne zaman bilginiz varmı lütfen cevap yazınız...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işletme bölümüne dikey geçiş yapmak istiyorsan dgs ye girmene gerek yok. aöf kayıt tarihlerini internetten takip edersen günü geldiğinde kayıt olabilirsin.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
2 side iyi bölüm bölümünü neden değiştiriyosun işletmeyi açıktanda okuyabilirsin bilgisayarı 4 yıllıga uzat Dgs ile her yerde iş bulursun Devlet sektörü dahil

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şahsi fikrim askerlik için okuyacak arkadaş.

DGS'den 4 yıllık bilgisayar bölümlerine girebilmek çok zor malesef...

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynısını ben yaptım pişmanım dersler çok yabancı geliyor okul 1 sene uzadı benim şimdiden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 yıllık okudun faydasini gordunmu kardes? ve hangi okul? tavsiye edermisin yani neler ogrendin mesela 2 yilda yazarsan sevinirim. benim gibi tercih edeceklere yardimci olmus olursun.

not: bu arada dgs ile ailenin durumu azcik varsa kibristaki ozel unilere gidebirsin puanlar dusuktur. bilgisayar muhendisligi, yazilim muhendisligi vs. ve türkçe bölümlerde var. yani ingilizce hazirligi atlayip, direkt intibak senesinden başlayabilirsin. şahsen ben böyle yapmayi düşünüyorum. ne dersin? bana onerilerin ne olur? şimdiden teşekkürler kardeşim.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
2 yıllık okudun faydasini gordunmu kardes? ve hangi okul? tavsiye edermisin yani neler ogrendin mesela 2 yilda yazarsan sevinirim. benim gibi tercih edeceklere yardimci olmus olursun.

not: bu arada dgs ile ailenin durumu azcik varsa kibristaki ozel unilere gidebirsin puanlar dusuktur. bilgisayar muhendisligi, yazilim muhendisligi vs. ve türkçe bölümlerde var. yani ingilizce hazirligi atlayip, direkt intibak senesinden başlayabilirsin. şahsen ben böyle yapmayi düşünüyorum. ne dersin? bana onerilerin ne olur? şimdiden teşekkürler kardeşim.

2 yıllıgı konya selcuk üniversitesinde bilgisayar programcılıgı okudum konya bambaşka biyer zaten Aile dışında yaşamayı, cebindeki 3 kuruşu harcamayı, hayatın artık hayal değil gerçek olduğunu öğrendim..

sagme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
BTP den direk olarak işletmeye geçebiliyorsun bende iktisata geçmiştim zamanında ama daha sonra sınavlara git gel pişmanlık başlıyor, etrafına baktığında sadece askerlikten yırtmak için AÖF'e giden bir çok insan görüyorsun. Yaşın ilerledikçe iş ciddiye binmeye başladığında bir pişmanlık duygusu kaplıyor içini. AÖF te öğrenciydim bir yandan da özel sektörde çalışıyordum sonra özel sektörden istifa ettim dgs den Bil. Mh. geçtim. Bana sorarsan ne yap yap bir an önce hazırlanmaya başlayıp önümüzdeki yıl sınavda iyi puan alıp bir yere yerleş.