2 telefon arasında kaldım one x ve s3

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iphone 4 kullanıordum ta ki yere düşürene kadar yeniden yaptırmak istemediim ve yeni bir telefon almaya karar verdım Samsung glaxy s3 ve htc one x arasında kaldım cok videolarını izledım ıkısınınde karsılastırma olsn tanıtm olsun ama hala karar veremedim hangısını alacagıma ben 19 yasındayım cok fazla oyun oynuyorm ve internette takılıorum telefon uzerınnden siz bana hangısını tavsiye edersiniz al diye sizinde fikrinizi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
kesinlikle s3. one x rakibi olarak gorebilirsin ama htc bile s3 gerisinde kaldigini biliyor bu yuzden s3 ile yarisabilmek icin one x+ cikartiyor.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
oyun oynuyacaksan one x al tegra zone market cok ıyı oyun grafıklerı felan bıde arayuz bakımından karsılastıcakaksanda yıne one x al touchwız gıbı sacma bır ara yuz sense ara yuzu ıle karsılastırılamaz bıle android de sense ara yuzunu bir tek begenıyorum zaten digerleri cırt ...

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
One X'in ekranına hiç birşey olmaz. :D
Adam çivi çakıyor.:D
S3 donanım olarak daha iyi ama ben alsam One X'i alırım. :)
Hem HTC'nin arayüzü harika.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
One X'in ekranına hiç birşey olmaz. :D
Adam çivi çakıyor.:D
S3 donanım olarak daha iyi ama ben alsam One X'i alırım. :)
Hem HTC'nin arayüzü harika.
o çivi olayına inanmayın ben 1.5 ay kullandım o kadar titiz kullandığım halde özellikle güneş altında bakınca ince ince çizgiler olduğunu gördüm :( kamera lensi için söylenecek bir şey yok kabak gibi dışarıda olduğu için 2. gün çizildi o :D zaten pil tüketimi her htc telefonda olduğu gibi bunda da devam edince sattım geçtim artık :) kesinlikle 3 al oda malzeme yönünden çok iyi olmasa da htc kadar başını ağrıtmaz :)

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 pil ömrü olarak one x e kıyasla cok cok önde üstelik yedek batarya taşıma imkanınız bile var ama tanıdıklarım hep one x al dıyor ınternette de s3 ıyı hız olarak kasılmalar yok s3 almaya karar verdım yardımınız için hepinize teşekür ederim