1 tb'ın fiyatınıda öğrenmiş oldum
1 tb'ın fiyatınıda öğrenmiş oldum
bu arada verdiğiniz linkdeki yorumlar süper, gece gece fena güldüm![]()
Abimle beraber okuduk, kahkahalar attık bi anda, annem babam uyandı uyku sersemliğiyle noluyor oğlum, deprem mi oluyor diye sordular, daha beter kahkaha attık1 tb'ın fiyatınıda öğrenmiş oldum
bu arada verdiğiniz linkdeki yorumlar süper, gece gece fena güldüm![]()
5-10 gb lık Flash diskleri 2 tb göstertiyorlar ve 2 tb diye satıyorlar. Dosyaların aktarılıyor ama bak bakayım orada duruyormuArkadaşlar Selam,
Bilgisayardan fazla anlamam, bende 2TB flash disk aldım, 50 TL wish geek'ten.
Ürün geldi.
Ürünle ilgili sorunlar,
Dizi arşivimi atmak istedim. 80 GB'lık bir dizinin tüm sezonunu attım, 5 saat felan sürdü, arşiv olacağı için umursamadım tabi, 5 saat sonra bakınca 1 tanesini bile atmamış. Sonra dizileri tek tek seçerek 10 bölüm 10 bölüm attım 80 gb'tı aldı.
Başka dizi atmayı denedim ve flash disk bozuldu.
Format aramıyorum, exFAT'tan NFTS'ye çeviremiyorum.
Diskpart felan işe yaramadı.
Boyut çok büyük dedi.
5-10 gb lık Flash diskleri 2 tb göstertiyorlar ve 2 tb diye satıyorlar. Dosyaların aktarılıyor ama bak bakayım orada duruyormu
Daha önce benim başıma geldi. Kusura bakma ama kazıklanmışsın sanırım.
Zamanında 64 GB diye aldığım hafıza kartı ( 64gb parası ödemiştim) böyle çin malı dandik birşey çıkınca ilk yaptığım şey;Bunlara nasıl inanıyorsunuz vallahi şaşıyorum.
Valla 50 TL 2 TB'yi denemek için feda edebileceğim bir rakam, Merakımı gidermek için aldım. Pişman değilimZamanında 64 GB diye aldığım hafıza kartı ( 64gb parası ödemiştim) böyle çin malı dandik birşey çıkınca ilk yaptığım şey;
Oturduğum yerden kalkıp mutfağa gittim dolabı açtım bir bardağa soğuk suyu doldurup bir güzel içmiştim...
50TL'ye orjinal 2TB'ı merdiven altında bile üretemezsin. Biraz mantıklı düşünün. Yani "ya gerçek çıkarsa" ihtimalinin %1'i bile yok.Valla 50 TL 2 TB'yi denemek için feda edebileceğim bir rakam, Merakımı gidermek için aldım. Pişman değilim)
Ben alacak olan varsa bilgilendirmek için yaşadığım sorunları yazdım.
Ümit fakirin ekmeği50TL'ye orjinal 2TB'ı merdiven altında bile üretemezsin. Biraz mantıklı düşünün. Yani "ya gerçek çıkarsa" ihtimalinin %1'i bile yok.
Sizdeki bu ümit, keşke bende de olsa..