• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2 Sorun

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ama iyi bir virüs koruma programı varsa...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Başlat>>çalıştır>>>msconfig yaz enterla başlatmaya gel. orada tanımadığın programları kapat pc yi yeniden başlat.

Crusader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olabilir, MMORPG oynadığım için virüslü programlar indirmek zorundayım. McAfee'yi indirip taratacağım.

Crusader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=7710]myefsane[/MENTION] bir yerde görüp yapmıştım ama bir şey olmadı. [MENTION=143519]Charlie Scene[/MENTION] , bilgisayarıma güveniyorum. Hiçbir zaman ben istemeden çökmez xD

mivikivimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba @Crusader,

Sorun 2 için konuşayım.
Başlat> Çalıştır'a aşağıdakileri sırasıyla yazıp Enter'layın. Çıkan uyarılara "Tamam" diyerek onaylayın:

regsvr32 jscript.dll
regsvr32 vbscript.dll

--- Mesaj Güncellendi ---

Flood yapmış olacağım ama kusura bakmayın. Ektradan Dial-a Fix aracını öneririm. Tüm seçenekleri işaretledikten sonra "Go" tuşuna basın. Windows XP'ye ait birçok problemi çözen yararlı bir araçtır. Daha sonra sistemi yeniden başlatın. Bunlarla sorun çözülmezse zararlı odaklı çözüm önerisi verebilirim.

unutulmazx

Doçent
Reaksiyon puanı
14
sorun 1 de indirdiğin bir dosyanın yerini falan değiştirdiysen olabilir ayrıca antivirüs programı ile de tarat.