Selam arkadaşlar,
2 sistemden birini bugün almayı düşünüyorum o yüzden bana yardımcı olursanız tavsiyeleriniz onerileriniz çok sevinirim.
1. sistem:
www.teknobiyotik.com
1. sistemdeki monitorü çıkaracağım, monitor çok önemli değil benim için. elimde 17 inch vga mönitör var. Ona HDMI to VGA çevirici alıp kullanmayı düşünüyorum.
Ek olarak sisteme 1 tb hdd ekledim. Ek birşey gerekiyor mu soğutucu vs gibi.
2. sistem:
www.teknobiyotik.com
2. sistem biraz daha ucuz. Öyle deli gibi oyun oynayan biri değilim. Bir menajerlik arada bi cs go falan oynarım. O yüzden önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
2 sistemden birini bugün almayı düşünüyorum o yüzden bana yardımcı olursanız tavsiyeleriniz onerileriniz çok sevinirim.
1. sistem:

Teknobiyotik MK2 - AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX5500 XT 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD 24" 144Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

1. sistemdeki monitorü çıkaracağım, monitor çok önemli değil benim için. elimde 17 inch vga mönitör var. Ona HDMI to VGA çevirici alıp kullanmayı düşünüyorum.
Ek olarak sisteme 1 tb hdd ekledim. Ek birşey gerekiyor mu soğutucu vs gibi.
2. sistem:

Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
12 Taksit Fırsatıyla Sadece Teknobiyotik.com'da

2. sistem biraz daha ucuz. Öyle deli gibi oyun oynayan biri değilim. Bir menajerlik arada bi cs go falan oynarım. O yüzden önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.