• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2. SDN Ankara Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
romantic

bir de orası neresi yahu. odtüde buluşsak olmaz mı hep beraber. biz o gün sabah havuzda olcaz zannımca :D

neyse sıhhiiyede mi dediniz bu yer. sıhhiyenin neresnde ki hiç dikkat etmedim valla. bir de birisi yer ayırtcak mı k dersniz? yoksa yer bulurmuyuz ha bir de kaç kişi olcaz

tunalıda şubesi varmış :)

romantic

bir de orası neresi yahu. odtüde buluşsak olmaz mı hep beraber. biz o gün sabah havuzda olcaz zannımca :D

neyse sıhhiiyede mi dediniz bu yer. sıhhiyenin neresnde ki hiç dikkat etmedim valla. bir de birisi yer ayırtcak mı k dersniz? yoksa yer bulurmuyuz ha bir de kaç kişi olcaz

tunalıda şubesi varmış :)
Calvaria biliyo orayı :D

yer ayırtmaya gerek yok zannımca içeri bi gireriz yer yoksa başka bi yere gideriz :D

Ben biliyom orayı :):) zannımca onlarda beni biliyo :):)

ben de ankaradayım gelmek isterim fakat tarih muallak bir tarih... 4 temmuz pazara geliyor ama siz 4 temmuz cumartesi demişsiniz cumartesi mi pazar mı :)))

Yanlış yazmış romantik ..:D

4 Temmuz Pazar saat 14:00 ama saat 15 : 00 olsun...

bu daha makul bir zaman oldu... :) sağol spybot... izmir caddesinin alt tarafındaki kebap49 değil mi bu... yan tarında murat açıköğretim dersanesi falan var...

bu daha makul bir zaman oldu... :) sağol spybot... izmir caddesinin alt tarafındaki kebap49 değil mi bu... yan tarında murat açıköğretim dersanesi falan var...

Bı sıhhiye de. Telefon borsası felan var orada.

tamam biliyorum orayı necatibey caddesi... ;) çok güzel mekan orası, ağzınızın tadını da biliyorsunuz :)

Pardon yanlış olmuş pazar olacak :)

İşlerim yoğun olduğu için yeni haberim oldu.Gelmeyi çok isterdim ama bazı durumlardan dolayı gelemiyecem.Kısmet değilmiş.
Ama bence mekan değişimi farklı olabilir,yer fena değil ama fiyatları normalin üzerinde,ilk önce bir şeyler içebileceğiniz bir yerde oturup karar verebilirsiniz.Bunun için bir nokta belirleyin sonra yemeğe geçin veya neye karar verdiyseniz.
Daha erken saatlerde toplanıp 10-11 civarında kahvaltıda da buluşulablilirdi.
Sakarya Caddesinde,metronun hemen çıkışında güzzel bir yer vardı.
Balık yemeyi de düşünebilirsiniz,piknik şeklinde olsaydı çok daha güzel olurdu.
İyi eğlenceler.

Şu an 12 kişiyiz.
Aşağıda adresi verdiğim mekanın önünde buluşuruz duruma göre içeri girebiliriz de girmeyebiliriz de gelecek arkadaşlar bana telefon numaralarını özel mesaj olarak ulaştırabilir gelecek arkadaşlar varsa da bekleriz ismini yazdırabilir...

Saat 14:00 da...
NECATİBEY
Adres : Necatibey Cad. No:20/A Sıhhiye / Ankara
Tel : 0 312 229 57 67 - 230 22 00
Fax : 0 312 232 48 49

---------- saat 22:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:38 eklenmişti ----------

13 Olduk :D

Romantic saat 15 :00 civarı olsun diyorum yarın baya işim var onları bitirip gelecem...

Yada beni sil ozaman..

Romantic saat 15 :00 civarı olsun diyorum yarın baya işim var onları bitirip gelecem...

Yada beni sil ozaman..
Saat 14:00 olarak hesaplandı ama 15:00 isteyen arkadaşlar olursa o saate çekeriz

yarın için herhangi bir sıkıntım kalmadı 4 saatlik işi 45 dk. bitirince...
inş. beni aramazlar yarın ühühühüh

bu konuya pek olmadı ama :D
izmir tarafında da mı yapsak bişeyler??

Su anda otobusteyim. Buluşmaya yarım saat var. :)

Sonunda buluştunuz (mu acaba)?:D