2 Saat Önce Format Attım Win 7 Ses Gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wenom11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba SDN Forum.
Arkadaşlar Ben 2 Saat Önce Bilgisayarıma Format Attırdım Daha Önce Windows Xp Kullanıyordum Ve Win 7 Ye Geçtim Adam Format Attı Ve Bilgisayarımı Alınca Bana Ses Çıkmıyor Dedi Xp Kullanırken Ses Vardı Ama Win 7 De Ses Yok Ses Açıp Kapama Yerine Geliyorum Tıklayınca Çubuktan Sesin Çıktıgına Dahir Hareket Geliyor Ama Ses Yok Biraz Uğraştım Şimdide Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok Diyor Lutfen Yardımcı Olun Kafayı Yiyeceğim.! :cursing::cursing::cursing::cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Up..!

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=448243]wenom11[/MENTION]

Ses sürücüleri yüklü mü? Aygit yöneticisine girip bakabilirsin.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Format atan adam başından savmış ,asıl önemli olan formattan sonra sürücüleri yüklemesi zaten onu yapmıyorlar 5 dkkada format zaten atılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sürücülerde Hiçbir Sıkıntı Yok.
Aygıt Yöneticisinde Soru İşareti Veya Ünlemde Yok. Hala Anlamış Değilim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sürücülerin Hepsi Tam Görünüyor Driver Booster 2 İle Belki 20 Kere Tarattım Aygıt Yöneticisinde'de Sıkıntı Yok.

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt Yöneticisinde Hiçbir Sıkıntı Yok. Soru İşareti Ünlem V.s
Bir Çözüm Yolu Yokmu Arkadaşlar Sistemim Dediğim Gibi Asus F3F T5500 1.66 Ghz 1.77 Ghz

1.50 Gb Ram
Anakart Sürüm 2.1
Daha Fazla Bilgi Vermem Gerekse Verebilirm

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yine formatcilar is basında boylelerine de sinir oluyorum sadece cd takip ileri ileri demekle is bitermi ? sonrada zaten biliyoruz filan bilgisayarı bilgisayar donanımından da anlamayan birine teslim etmemek gerekiyor hele de format için kesinlikle etmemek gerek yoksa pc ye yazık oluyor dikkatli olmak lazım wenom11 kardes sen bilgisayarının marka modelini yaz dirverini bulup lnik verelim sana Bilgisayarım a sağ tıkla yonet de orada eksik driverlar gözükür bilgisayarından en iyi performansı almak için onların hepsini tek tek yüklemek gerekiyor

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ses simgesinde ses dalgasını görüyorsan ses simgesinde sag ttıkla. Kayıttan yürütme aygıtlarına gel orada iki adet hoperlör görebilirsin. Varsayılanın hoperlor devre dışı bırak diğerini etkinleştir

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bir Çözüm Yolu Yokmu Arkadaşlar Sistemim Dediğim Gibi Asus F3F T5500 1.66 Ghz 1.77 Ghz

1.50 Gb Ram
Anakart Sürüm 2.1
aygıt yoneticsinde ses aygıtları gözüküyormu onu kontrol edin

1.50 Gb Ram
Anakart Sürüm 2.1
aygıt yoneticsinde ses aygıtları gözüküyormu onu kontrol edin

wenom11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Arada Çok Küçük Bir Bilgi Vereceğim Bilgisayar Laptop. Bilgilerim Şöyle:
Dxdiag dan Ses Kartı Kısımına Geliyorum Ses kartı bulunamadı. Eğer bulunması bekleniyorsa donanım üreticisi tarafından sağlanan bir ses sürücüsü yükleyin.
Diyor Formattan Aldığım Zaman Böyle Bir Hata Vermiyordu
Sistem Üreticisi AsusTek Computer Inc
Sistem Modeli:F3F
İşlemci:İntel R Core 2 CPU T5500 1.66 Ghz 1.77 Ghz
Dxdiag Ekran Sekmesi:
Ad:Mobile İntel 945 Express Chipset Family
Üretici:Intel Corporatıon
Yonga Türü İntel R GMA 950
Ses Sekmesinde İse Hiçbirşey Yazmıyor Arkadaşlar Ama Bilgisayarı Aldım Geldim Düzeltmeye Çalıştım High Definetion Audio Falan Yazıyordu

Mic Check Kardeş Verdiginin Üstünde Vista Yazıyordu Dedim Olmaz,Kardeş Kurdum Birde Baktım Ses Geldi Allah Senden Razı Olsun Ne Muradın Varsa Versin Kardeş :D Helal Be Kardeşim Adamsın Benim İçin O Güzel Parmaklarını Yoran Arkadaşlarımdanda Allah Razı Olsun Çözüm Yolları Aradınız. :)
Ufak Bir Sıkıntı Var Ses Gelince Biraz Cızırtı Oluyor Sanki.?
Neyse Onuda Çözdüm 16 Hz Olarak Kullanıyormuşum. :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak bilgisayarı alırken bi CD vermeleri lazım bize vermişlerdi yanında o CD de ses sürücüsü olmalı realtek diye onu yükle düzelir