2. Monitör Sorunu..

dipdis86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben tv yi televizyona s-video ile güzelce bağlayıp kullanıyordum. geçende birden bozuldu. görüntü alamaz oldum.
kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim ancak olmadı. tv pc’ye bağlı olmadan, driverlerı driver kaldırma programıyla kaldırdım yeniden yükledim. yetmedi format attım. yeniden yükledim.
monitörüm sağlam, görüntü normal. ama nvidia control panelde tv görünüyor ve windows görüntü ayarlarında da 2. monitör şeklinde görünüyor. bunlar olurken herhangi bir şekilde tv bağlı değil. görmemesi lazım normalde.
nvidia control panelde default settings vardır sağ üstte ona tıklayıp default ayarlara getirmek istediğimde format atmadan önce tv yi bağlarken geçerli olan ayarlar geliyor ve bu ayarları uygulamaya kalktığımda monitörüm kapanıyor. desteklemiyor gibi oluyor. herhangi bir işlem yapamıyorum. pc yi güvenli modda başlatıp driveri kaldırıp yeniden yüklemem gerekiyor.
sonuç olarak;
ben pc yi televizyonla tanışmamış ilk haline getirmeye çalşıyorum. o gelmiyor.
yardımcı olur musunuz?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ekran kartını herhangi bir şekilde flash ettin mi veya kartın ROM'uyla oynadın mı? (Ekran kartının üzerindeki donanım ayarlarını değiştiren herhangi bir yazılım kullandın mı yani?)

dipdis86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
overlock tarzı bi şey diyorsun sanırım.
hayır ekstra bir yazılım kullanmadım. sadece ekran kartının driverını yükleyip kullanıyorum.