2 Laptop arasında kaldım tecrübeliler yardım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Isınma sorunu olmayan bir PC istiyorsanız HP adını görür görmez uzaklaşmalısınız :) Şimdiden hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bence ikisinide alma biraz daha bekle dokunmatik ekranlı bir model al ben öyle yapıyorum

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
asus tabikide

yalniz linteki pc ye o para verilmez

en fazla 1300

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
bu ikisi arasında asus'u tercih ederim

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş bende ter temiz n53 kasa asusu var usb 3.0 4gb ram 1gb gt540 500gb hdd çok temiz ihtiyaçtan satıcam çantasıyle mausuyla vericem düşünürsen .vatandan aldım 1 yıl garantısı devam edıyor. 5444046774

emrebebek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Notebook'un aşırı derecede ısınması elbetteki kabul edilemez ancak iş yapılacaksa enerji gerekir ve enerji harcanırsa ısı açığa çıkar. Yani benim notebook'um oyunlarda yada grafiksel işlemlerde çok iyi performans versin ama ısınmasın derseniz fizik kurallarına aykırı bir durum ortaya çıkar. Isınmayan bir notebook alırsınız ancak muhtemelen onboard ekran kartlı yada giriş seviyesinde bir ekran kartlı olacaktır.

P@ssw0rd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Notebook'un aşırı derecede ısınması elbetteki kabul edilemez ancak iş yapılacaksa enerji gerekir ve enerji harcanırsa ısı açığa çıkar. Yani benim notebook'um oyunlarda yada grafiksel işlemlerde çok iyi performans versin ama ısınmasın derseniz fizik kurallarına aykırı bir durum ortaya çıkar. Isınmayan bir notebook alırsınız ancak muhtemelen onboard ekran kartlı yada giriş seviyesinde bir ekran kartlı olacaktır.
<emrebebek> arkadaşa katılmakla beraber çıtayı biraz yükseltip FHD bir cihaz almanı tavsiye ederim. Gerçi kullanım amacın ne onu bilmiyorum ama bende Asus N53SN modeli var çok memnunum. Yukarıdaki iki cihazda parasını hak etmiyor diye düşünüyorum. Ancak illa da bunlardan biri dersen tabi ki asus. Isınma sorunu kullanıma göre ortaya çıkar ki ne kadar zorlarsan cihazı o kadar ısınır. İşlemciyi ne kadar zorlarsan o kadar ısınır. Yoğun grafik tabanlı programlar ve oyunlar da her cihaz ısınır. Ama normal internet kullanımı ve oficce gibi programlarda aşırı ısınma oluşmaz. Ne amaçla kullanacağına bağlı herşey. İyi günler.

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende hp notebok var memnunum soğutma konusuna gelirsek cool sense var benim bişey yapmama gerek kalmıyor gövde alüminyum belki onunda faydası vardır, 2 ekran kartı olayıda güzel HP Notebook link tavsiye ederim.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Geçen gün bimeks e gittik arkadaşa notebook alicaktık durugan halde çalişan bi hp e dokunduk yaniyordu notebook birde crysis falan açtigini düşünürsek herhalde yumurta pişiririz üstünde....