Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
O zaman blackstar almalısınbostona en kötü amfilerden diyolar
Ama mağazada deneyebiliyorsan ona göre al
O zaman blackstar almalısınbostona en kötü amfilerden diyolar
O çok pahalı geliyor bana Aga 850tlBlackstar HT-20 mk2 ve id 15 tvp kullanan biri olarak kesinlikle id core 10 v2 öneriyorum. İnternette yorumlarını okuyun bana güveniyorsanız.
Bunun daha altı radyo kategorisine giriyor artık hocam. Şundan emin olabilirsiniz ki amfi gitardan daha önemli. Gitar bütçenizi düşürebilirsiniz biraz daha.O çok pahalı geliyor bana Aga 850tl
Bence ilk gitarını al sonra amfiyi deneyip alırsın hatta Boston amfileri de dene belki seversin sana yeterli gelirO çok pahalı geliyor bana Aga 850tl
İbanez ibz10g amfi alcamBence ilk gitarını al sonra amfiyi deneyip alırsın hatta Boston amfileri de dene belki seversin sana yeterli gelir
Iyi gitar orta halli amfi sana yetecektir
Beğendiysen al ama yinede mağazada sor deneme şansınız varsa deneİbanez ibz10g amfi alcam
Amfiyi denedim beğendim cort gitarlar nasıldır x serisi x1 x2 x6 ve x100Beğendiysen al ama yinede mağazada sor deneme şansınız varsa dene
Hangi gitarı alacaksın bilmiyorumda alacağın gitarla denersen daha net fikrin olur
Uzak dur cort dan adı gibi aynen corttAmfiyi denedim beğendim cort gitarlar nasıldır x serisi x1 x2 x6 ve x100
Aga sponsor falamısın sen bu esp ve pacificaya djxkxxkckkzmcjxUzak dur cort dan adı gibi aynen cortt
Yamaha Pacifica veya üstte attığım ESP ltd modelinden ayrı gitar alma üzülürsün hele rock metal istiyorsan ESP gibi Pacifica gibi gitar lazım sana
Sponsoru değilim sadece adam akıllı model öneriyorum[
Aga sponsor falamısın sen bu esp ve pacificaya djxkxxkckkzmcjx
Çok kafam karıştı esp çok pahalı 1300Sponsoru değilim sadece adam akıllı model öneriyorum
Ben schecter kullanıcısıyım yoksa