Hocam Windows tablet için soruyorum.Linux iyi.
Bilmem kafanıza göre takılın.Sizin seçiminiz ne olurdu?
Soruyorum kasma filan olmaz değil mi? Sadece web tarayıcısı ağırlıklı olarak kullanıcağım oyun vs. olmayacak.Bilmem kafanıza göre takılın.![]()
Kurulum yapmıyormusun canlı göreceksin.Soruyorum kasma filan olmaz değil mi? Sadece web tarayıcısı ağırlıklı olarak kullanıcağım oyun vs. olmayacak.
Tamamdır hocam.Kurulum yapmıyormusun canlı göreceksin.Sorun olmaz sanırım.
İşlemci X64 tabanlı diyor.Tabletinizin bios'u 64 bit boot özelliğini destekliyor mu peki? Bazı windows tabletler sadece 32 bit boot ediyor.
Tabletinizin marka ve modeli nedir? İşlemciniz 64 bit destekliyor fakat bios, 64 bit İşletim Sistemi boot etmeyebilir.
Şimdi hangi sürümü önerirsiniz? 64 Bit ISO çalışmadı PC ile uyumlu değil ***** (bu kısmı unuttum) ile görüşün dedi. Galiba bu tablet PC Windows 8.1 ile geliyor ama buna Windows 10 kim yükledi bilmiyorum.Son sürüm Windows 10 da kurmasın baya kasıyor ama 32 bit windows 10 home akıyor birkaça ayar ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Leon Dayı 64 bit kurmanızı önermem oyun program felan 4 gb ram im altında az fps alıyorsunuz.
Bu sürüm çalışacak en güncel ve performanslı olanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 bit Uefi uyumlu oluyor o zaman.
Bu sitedeki ISO'lar orijinal olsa bile sürücülerde sorun yaşar mıyım ki?Diyelim ki kurdu. Sürücüleri nasıl yükleyecek? Bu tür windows tabletlerde başka siteden indirilen sürücüler kurulursa sorun yaşanıyor genelde. Dell, asus gibi bilindik bir marka olsaydı tabletin kendi sitesinden indirebilirdi.
Zaten 1 kere format atmak zorunda kaldım cihazın şifresini bilmediğim için. Şuan tüm sürücüleri nereden bulabilirim? Konu açmıştım ama yanıt gelmedi buraya Yardım - BIOS ve Ekran Kartı sürücülerinin güncel sürümlerini atabilir misiniz? linklerini yollarsanız sevinirim.Windows tabletler de çoğu sürücüyü kendiniz yüklemek zorundasınız format atarsanız. Başka siteden indirilen sürücüyü kurarsanız sorunlu çalışma ihtimali yüksek. Bence format atmayın. Cihaz kasıyorsa debloat yapmayı deneyebilirsiniz.
Böyle bir Download drivers for UnBranded UB-15MS10 site buldum buradan yüklemek mantıklı mı?Şu videoya bakabilirsiniz. Çalışıp çalışmayacağını bilemem, sorumluluk almıyorum.
Tamamdır deniyorum.Devid.info güvenilir deniliyor, deneyebilirsiniz de dediğim gibi sorumluluk almıyorum.