- Konuyu başlatan
Ben SevmiyorumGTA 5'in hikayesi kötü demeyin artık ya. Final görevinde Michael'ı öldürünce ağlayan var. Herkes çok duygusallaşıyor GTA 5'in hikayesinde, ben dahil.
Ben SevmiyorumGTA 5'in hikayesi kötü demeyin artık ya. Final görevinde Michael'ı öldürünce ağlayan var. Herkes çok duygusallaşıyor GTA 5'in hikayesinde, ben dahil.
GTA SA Ve Vice City oynarken keyif alamıyorum artık usta. Çok eski geliyor gta 5 oynadıktan sonra. Gta 5'in hikayesinden sonra özellikle. Yani o oyunların hikayesinin potansiyeli aşırı yüksek. Ama eski oyunlar olduğu için yansıtamıyor o duyguyu bize.Ben Sevmiyorum
Ben Genelde Eski Oyunları Oynarken Zevk Alırım O Yüzden SevmiyorumGTA SA Ve Vice City oynarken keyif alamıyorum artık usta. Çok eski geliyor gta 5 oynadıktan sonra. Gta 5'in hikayesinden sonra özellikle. Yani o oyunların hikayesinin potansiyeli aşırı yüksek. Ama eski oyunlar olduğu için yansıtamıyor o duyguyu bize.
GTA 4'ün fizikleri gelmiş geçmiş en iyi fiziklerdir gta tarihinde. Gta 5'te mahvettiler aynı fizik motorunu kullanmalarına rağmen.Ben gta ıv yi seviyorum yani gta 4
Kanka GTA 4 çok karanlık ya. GTA 5 Cıvıl Cıvıl olmasından çoğu eleştirmen tarafından daha iyi gösteriliyor.Zaten daha güzel gta 5 çok cıvıl cıvıl gta 4 daha gerçekçi
Gta 5 çok cıvık gta 4 abimiz dark seviyor gta 4.5 çıkması lazım gta 6 dan önceKanka GTA 4 çok karanlık ya. GTA 5 Cıvıl Cıvıl olmasından çoğu eleştirmen tarafından daha iyi gösteriliyor.
karedeşim sen tian tian kullan ve LDplayer var bunları kullanabilirsinYok Artık
GTA 4'ün Remake'i yapılsa keşke.Gta 5 çok cıvık gta 4 abimiz dark seviyor gta 4.5 çıkması lazım gta 6 dan önce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeri geldiğinde renkli yeri geldiğine dark
Gta 4 ü nerdeyse günümüzde her pc kaldırıyor çok güzel durum FAKAT 80 GB LER 90 GB LER NE YAAA NASA'nın secret files larını mı indiriyoruz?GTA 4'ün Remake'i yapılsa keşke.
Gta 4'ü Ps3'üm varken orjinal olarak satın almak istiyorum bu arada aslında. Fiyatıda gayet uygun 55-70 tl arası.Gta 4 ü nerdeyse günümüzde her pc kaldırıyor çok güzel durum FAKAT 80 GB LER 90 GB LER NE YAAA NASA'nın secret files larını mı indiriyoruz?
O yüzden en mantıklısı oyunu cd almak
Forza gibi oyunlar o kadar gb değil heralde
Bende aslında ararım tararım pc için cd bulurumda laptopta optik okuyucu yokGta 4'ü Ps3'üm varken orjinal olarak satın almak istiyorum bu arada aslında. Fiyatıda gayet uygun 55-70 tl arası.
PC için bu oyunu tavsiye etmiyorum. Orta ayarlarda Benim pc gta 5'i 30-40 Fps arasında çalıştırıyor, o yüzden gta 4 konusunda çok rahattım. GTA 4'ü indirip Benchmark çalıştırdım Full ayarlarda. Sonuç gayet iyiydi 50 fps falan alıyordum. Fakat ana oyuna girince 20 fps aldım. Şaka gibiBende aslında ararım tararım pc için cd bulurumda laptopta optik okuyucu yok
DVD to USB diye bir cihaz var.Bende aslında ararım tararım pc için cd bulurumda laptopta optik okuyucu yok
Optimizasyonu çok sorunlu bir oyun.PC için bu oyunu tavsiye etmiyorum. Orta ayarlarda Benim pc gta 5'i 30-40 Fps arasında çalıştırıyor, o yüzden gta 4 konusunda çok rahattım. GTA 4'ü indirip Benchmark çalıştırdım Full ayarlarda. Sonuç gayet iyiydi 50 fps falan alıyordum. Fakat ana oyuna girince 20 fps aldım. Şaka gibi![]()
Telefonunu al laptopun ekranına bağla ??Önerisi Olan Var Mı?
Laptop Değil MasaüstüTelefonunu al laptopun ekranına bağla ??
O zaman telefonu monitöre bantla ya da micro usb to hdmi kablosu al monitöreyada tv bağla güzel olurLaptop Değil Masaüstü
BoşverO zaman telefonu monitöre bantla ya da micro usb to hdmi kablosu al monitöreyada tv bağla güzel olur
Memu'nun Önceki Sürümlerini İndiriyim Mi? Son Sürümü Kasıyor
Windowed Bu Programda Direct Yok Zaten İnstagram Çok Önemli Değil Kullanmak İstersem Grids Diye Bir Uygulama Var Harika Bir İnstagram Alternatifi
Memu'nun Önceki Sürümlerini İndiriyim Mi? Son Sürümü Kasıyor
Windowed Bu Programda Direct Yok Zaten İnstagram Çok Önemli Değil Kullanmak İstersem Grids Diye Bir Uygulama Var Harika Bir İnstagram Alternatifi
Önerisi Olan Var Mı?
Hangisini İndireyim? Hangisi Bilgisayarımda Brawl Starsı Açar?
Smartgaga tıkla buna direkt iner youtube de videoları var izleyebilirsinHangisini İndireyim? Hangisi Bilgisayarımda Brawl Starsı Açar?
Evet Biliyorum Bu Emülatörü İndirdim Fakat Oyunları Açmadı Ama Bir Daha Denicem
verdiğim linkten indir file horsetan indirmiş adam videodaEvet Biliyorum Bu Emülatörü İndirdim Fakat Oyunları Açmadı Ama Bir Daha Denicem
Oyunda Lobide Çok az Kasma var Fakat Maça Girdiğimde Her yer Siyah Oynanılmıyor kasıyorverdiğim linkten indir file horsetan indirmiş adam videoda
Eskiden Kullanıyordum Mobile Legendsi Kasmadan Oynuyordum Geçenlerde İndirdim Artık Kasıyoren iyi emulatör ve en az kasan emulatör bence tencent şimdiki adı gameloop oldu herhalde ben birçok emulatör denedim fakat ondan daha iyisi gameloop brawl stars ta ciddi sorunlar var oynamadım fakat oynayanı gördüm bünlarında çözümü gelirse güzel olur