Rehber 2 gb ddr2 ramli sistemle windows 11 deneyimim

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
sistem özellikleri:
sistem.png

boşta kullanım değerleri (bi yerde artmasının sebebi ekran alıntısı aracını açmıştım o yüzden en küçük bi yükte hemen işlemci kullanımı ve ssd kullanımı artıyor)
görev yön..png

açılma süresi bios ekranında 7 saniye beklediğini saymazsak pin sorma ekranı 2 sn içerisinde geliyor ve pini girdikten sonra 3-4 sn bekledikten sonra açılıyor
5 saniyede kapanıyor
sistem ssdye kurulu
anakartım tpm 2.0 desteklemiyor ve sistem gereksinimlerim de yetersiz regeditten ayar yaparak aştım sorunu
bilgisayar 11 yıllık burada da gösteriyor:
healt.png

windows 10dan daha hızlı bir işletim sistemi olduğunu söyleyebilirim ram kullanımı daha düşük sadece işlemci kullanımları aynı hemen hemen oyun oynamak imkansız bu sistemde hele w11 olunca ekran kartı da yok.
ekran kalitesi daha güzel windows 10a göre

sorunuz varsa yazabilirsiniz :) düşük sisteme kurmak isteyenler ssd yoksa kurmayın bilgisayarı kasmaktan kullanamazsınız %100de olur disk kullanımı her zaman açıkcası ben memnunum windows 11 ile devam ederim bi sorunu yok.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,815
Bu sisteme LTSB 2015'den yukarısını yüklemeyin bence. Zaten oldukça buglu ve sorunlu bir işletim sistemi 11.

jasonoleragg

Doçent
Reaksiyon puanı
176
Bu sisteme LTSB 2015'den yukarısını yüklemeyin bence. Zaten oldukça buglu ve sorunlu bir işletim sistemi 11.
googleye girsin yeter benim için bu bilgisayar performans beklemiyorum zaten memnunum şimdilik işlemciyi biraz fazla kullanıyor başka sorun yok