2. Ell ram alınır mı?

bur1515

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pc min ramini arttırmak istiyorum ama ddr3 ramler çok pahalı sizce 2. el ram almak mantıklımı. pc de en sağlam parçaların ramler olduğunu duydum sizce doğrumu?

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sağlam olduğu sürece sıkıntı olmaz bende bi kaç kez kullandım sıkıntı çekmedim .

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bilgisayar parçaları arasında ömür boyu garanti verilen ender parçalardan biridir ram.
dolayısıyla 2. el parçalar arasında alınması en güvenli parça ram oluyor.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben 30 tl ye 4 gb almıştım 2 el hala kullanıyorum bi sorun yaşamadım....

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence alınmaz. Kingston hariç. Kingston ömür boyu garanti veriyor digerlerinde öyle birşey görmedim ben. Sıkıntı çıkarıyor bazı ramler mavi ekran hatası veriyor. Arada sırada yaptığı için bak takalım çalışıyor demelerine inanma.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Pc min ramini arttırmak istiyorum ama ddr3 ramler çok pahalı sizce 2. el ram almak mantıklımı. pc de en sağlam parçaların ramler olduğunu duydum sizce doğrumu?
alınır ama alırken adamdan mem test ss lerini iste yoksa almanı pek tavsiye etmem ki ben kaç tane ram sattım hep öyle yapıyorum

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bilgisayarda 2. el bir RAM alınır, bir de işlemci. Önemli olan güvenilir (değiştirebileceğin) bir yerden alman. Bu ikisindeki hata kendini anında gösterir.

Bunun dışında ana bilgisayar parçalarından hiçbirinin ikinci elini tavsiye etmem. Zamana karşı diğer parçalar sanki daha hassas gibi... Özellikle kullanılmış HD almak enayiliktir. :-)

qwfatihqw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RAM'in testinden eminsen alınmasında sakınca yok..Değilsen,görüntüde ve RAM'in görünmesinde sıkıntılar yaşayabilirsin.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ram i test etme imkanın varsa almakta sakıntı yok ama sistem açsa bile sıkıntı çıkaran ramler çok fazla dikkat etmek lazım, geçenlerde bir sistem topladım sıfır çok nadir mavi ekran veriyordu, 4gb 1333 mhz Hi-Level servise yolladım değişimi yapıldı