srlamunaleyküm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Easycepten Yenilenmiş 2.el İphone 7 plus alınır mı?
Güzel kardeşim 7 plus Eylül'de 4 yaşına girecek.İos 14 alacağı son güncelleme.Parana yazık etme derim.Bütçeni şöyle sana güzel bir telefon önerim.Easycepten Yenilenmiş 2.el İphone 7 plus alınır mı?
3200 diyelim ama aslında a70 hoşuma gidiyor ama emin oşamadım heö paramın birazı cebimde kalıyor a70 için ne dersiniz?Güzel kardeşim 7 plus Eylül'de 4 yaşına girecek.İos 14 alacağı son güncelleme.Parana yazık etme derim.Bütçeni şöyle sana güzel bir telefon önerim.
a70 için ne dersiniz
Pocophone f1 alınır mı 2. El dolu 2 bin TL'ye almayı düşünüyorum aslında ama 2. El telefona sıcak bakmıyorumRedmi note 8 pro ya ne dersiniz? A70 kullanıyorum ben bu arada
İkinci el alınacak olan telefon ya amiral gemisi ya da İPhone olmalı bence.Pocophone f1 alınır mı
Sd845 iyi değil mi su soğutma bideİkinci el alacaksanız amiral gemisi serisinden gidin siz. S9 falan.
İkinci el alınacak olan telefon ya amiral gemisi ya da İPhone olmalı bence.
Poco f1 de amiralŞahsen ben o telefonu ilk kez duyuyorum o yüzden pek yorum yapamayacağım. Ama sd 845 varsa baya iyidir herhalde. Dediğim gibi ikinci el alacaksanız amiral gemisi ya da İPhone alın. Sıfır alacaksaniz da orta üst segment
? İlk kez duydum adını. ???Poco f1 de
Xiaomi? İlk kez duydum adını. ???
Ya onu biliyorum da xiaomi nin amiral gemisi serisini hiç düşünmemistim. Vur dedik öldürdünuz sizde ?Xiaomi
Kronik sorunu var mıydı onun?Xiaomi
İkinci el S9 plus veya S10e öneririm.3200 diyelim ama aslında a70 hoşuma gidiyor ama emin oşamadım heö paramın birazı cebimde kalıyor a70 için ne dersiniz?
kardeşim bütçen kaçEasycepten Yenilenmiş 2.el İphone 7 plus alınır mı?
Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin.Easycepten Yenilenmiş 2.el İphone 7 plus alınır mı?
Yoktu diye biliyorumKronik sorunu var mıydı onun?