2. El sistem toplama

Erhanylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Herkese merhaba,
1700tl bütçe ile 2. El sistem toplayacağım ve parçalar farklı kişilerden olacak size sormak istediğim şey parçaları hangi sıra ile almalıyım.Örneğin önce kasa daha sonra anakart vsvs diye.Alacağım parçaların ram,anakart ve işlemcinin kutusu ve garantisi olacak.Buna göre değerlendirirseniz sevinirim.İyi forumlar.

DDundar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Herkese merhaba,
1700tl bütçe ile 2. El sistem toplayacağım ve parçalar farklı kişilerden olacak size sormak istediğim şey parçaları hangi sıra ile almalıyım.Örneğin önce kasa daha sonra anakart vsvs diye.Alacağım parçaların ram,anakart ve işlemcinin kutusu ve garantisi olacak.Buna göre değerlendirirseniz sevinirim.İyi forumlar.
2. el toplayacağın için alım sırası önemli değil kafanda az çok oluşmuştur alacağın parçalar ama daha ucuza daha iyi bir parça bulursan onu ilk sıraya koyarsın ne yazsam yalan olur öneri olarak bilgisayara bütçene uygun bir SSD al Ürünlerin sağlığı açısından toplama işini bilen birine yaptır :) alabilirsen IPS panelli bir monitör al o sistemle yüksek fps alamayacağın için en azından görüntü kaliten artar

Erhanylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Şuanda 60hz lik bir monitorum bulunuyo değiştirmeyi düşünmüyorum düşündüğüm sistemi yazayım:
Anakart:msi b350m pro vdh
İslemci:ryzen 3 1200
Ram:ddr4 8gb
Ekran kartı:r9 380
Kasa ve psu yu 250tl ye bulmaya çalışıcam 600w lı birde 1tb lık hdd almayı düşünüyorum

DDundar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Şuanda 60hz lik bir monitorum bulunuyo değiştirmeyi düşünmüyorum düşündüğüm sistemi yazayım:
Anakart:msi b350m pro vdh
İslemci:ryzen 3 1200
Ram:ddr4 8gb
Ekran kartı:r9 380
Kasa ve psu yu 250tl ye bulmaya çalışıcam 600w lı birde 1tb lık hdd almayı düşünüyorum
Garantili ürünler bulmaya çalış ucuza kaçma gerekirse 1-2 ay daha bekle para biriktir istediğin bir sisteme sahip ol şimdiden hayırlı olsun