2.el samsung galaxy note almak mantıklımıdır?

slmnk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 sürüm kullanıyorum sorun yok.Özel rom yüklemeni tavsiye etmem,root'la gereksiz programları kaldır veyahut açılışta çalışmalarını engelle. Acemiyken kazara cyanogenmod rom yükledim.Baktım radyo yok smemo yok birdahada cyanogenmod'a dönüp bakmadım.Belki geliştirmişlerdir.

HMZ SLCK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 sürüm kullanıyorum sorun yok.Özel rom yüklemeni tavsiye etmem,root'la gereksiz programları kaldır veyahut açılışta çalışmalarını engelle. Acemiyken kazara cyanogenmod rom yükledim.Baktım radyo yok smemo yok birdahada cyanogenmod'a dönüp bakmadım.Belki geliştirmişlerdir.

root yaparsak kasmayı önleyebilirmiyiz?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2. El cihaz alıcaksan max 1aylık cihaz olmalı ve TR garantili, gerisi zarar.

Ben aldım p970 , 3 günlük cihazdı. Piyasa değeri 1000tl üzeirnde iken 650TL ye aldım ,hala kullanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben aldım p970 , 3 günlük cihazdı. Piyasa değeri 1000tl üzeirnde iken 650TL ye aldım ,hala kullanırım.

HMZ SLCK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bu ölçütlere uyarak bi telefon bulmaya çalışcam sağolun :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
LG G pro aldım oldukça memnunum tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaklaşık 11 aylık note 2 kullanıcısı olarak alınabilecek en güzel ve fiyat olarakta cebi yakmayan telefonlardan biri diyebilirim. 2 gb ram ile dilediğiniz herşeyi yapıyorsunuz. F16 kullanmak gibi bişey ....saygılar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeşler biraz araştırma yaptım 2.el galaxy note modelleri 650 tl ye kadar düşmüş...acaba alsam 2-3 sene kullanabiliirmiyim? genelde pek oyun takıntım yoktur bi gta vice city filan açsa yeter 2.el samsung galaxy note almak mantıklımıdır? önerilerinizi bekliyorum :)
bence 2. el galay note alma alırsan 2-3 sene kullanamassın 1 sene max kullanırsın bence 2. el note 2 al onu kullanırsın 2-3 yıl gta vice city galay note da açar note 2 de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 alabilirsin kardeşim daha iyidir daha şık idal boydadır 4.3 sürümünüde indirrisen tamamdır S3 al tercihim hayırlısı .....

burakeses2606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bende Galaxy note 2 2. el yada general mobile discovery alacagım hangısı ? sizce :D bncede note 2 ama bilmıyom sonucta sıfır G.M.Dis..

ege35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir insan [h=1]General Mobile Discovery[/h] alıyorsa Ya fakirdir ya da telefondan anlamıyodur .

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
note2 ' nin rami 1gb değil. 2 gb ;))
biz burda 1 gb demedik yani diyen birini göremedim??

bu ölçütlere uyarak bi telefon bulmaya çalışcam sağolun :)
konu açılalı olmuş ben yeni gördüm :) note ve note 2 kullandım şu anda note 2 kullanmaya devam ediyorum.Note harika bir telefondu sıkılmadan kullandım ama daha sonra rom root öğrendim o işlere kalkıştım işte sonra dedim ki rom atmama gerek kalmıcak bir telefon lazım bana dedim ve note 2 kullanıyorum.Note senin ihtiyaçlarını karşılayacaktır ama en fazla 1.5 sene daha kullanırsın.Ele zor oturur 16:10 olduğu için tek elle kullanmak imkansız gibi birşeydir.Note 2 eli büyükler tek elle kullanabilir çünkü note 2 nin ekranı 16:9 ele daha iyi oturuyor.Note2 yi 2 yıl daha kullanabilirsin ama note o kadar götürmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güzel kardeşim iyi güzel söylüyorsun ama şöylede birşey var ios ürünü almak yetmiyo güzel bir oyun oynama isteğin hatta onu geçtim gördüğüm kadarıylar gta vice city ismi geçiyor bu oyun bile indirimde bile 5.50tl oluyor bende ipad 3. nesil var sevdiğim oyunların 10 tanesini alsam hadi hepsi 5 tl olsa 50 tl daha android sevmeme rağmen iosta en basit pou gibi nerdeyse en düşük android'te çalışan oyun iosta 3.49 minecraft dünyayı sarstı iosta 13.99 ki işletim sistemi ios çok üstünken iş stabile döküldüğünde eksik kısmı iosta daha yüksek en basiti flash olmaması gibi sadece iki işletim sistemini kullanma şansım oldu bende fikrimi beyan etmek istedim okurken yanlış anlaşılmasını istemem
okuyanlara teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık bir yıldır Note 2 kullanıyorum. Telefonumda 20'ye yakın indirdiğim uygulama, 3 tane de oyun yüklü. antivirüs programı ile 3D ekran koruyucu her daim çalışıyor. Telefonumun şarjı bütün bu sebeplerden dolayı 1 gün dayanıyor. Daha önce kullandığım telefonları kullanım sürem maksimum 6 aydır. Çünkü hiç biri aldığım ilk günkü gibi hızlı çalışmadı ve sürekli kasma yaptı. Note2'yi soracak olursanız, hala kullanıyorum (zorluyorum) ve hiç kasmadı. Sanırım 1 yıl daha bu telefonu kullanacağım. Birde bilgi olsun diye söylüyorum, Note2'nin performansına en yakın cihaz, GM Discovery Elite'dir. (kullandığım için söylüyorum)