Merhabalar, bir yakınımın 2500 TL gibi bir bütçesi var ve bu aşılmış hali yani daha aşamaz. 0 GM 20 Pro buldu ve ben ona 2. el S9+ buldum. Hangisini almak daha mantıklı? Avantajları ve Dezavantajlarıyla yazarsanız sevinirim.
S9+ tartışmasız.
Avantajları ve Dezavantajlarıyla yazarsanız sevinirim.
Tabiki S9 plus.Neden S9 plus? 1-Daha kaliteli ekran 2-Daha iyi kamera performansı 3-Daha güçlü işlemci 4-Daha iyi stereo hoparlör deneyimi GM 20 Pro nun üstünlük sağlayacağı tek nokta batarya performansı olur.Merhabalar, bir yakınımın 2500 TL gibi bir bütçesi var ve bu aşılmış hali yani daha aşamaz. 0 GM 20 Pro buldu ve ben ona 2. el S9+ buldum. Hangisini almak daha mantıklı? Avantajları ve Dezavantajlarıyla yazarsanız sevinirim.
Bende aynı şekilde düşündüm, teşekkür ederim.Tabiki S9 plus.Neden S9 plus? 1-Daha kaliteli ekran 2-Daha iyi kamera performansı 3-Daha güçlü işlemci 4-Daha iyi stereo hoparlör deneyimi GM 20 Pro nun üstünlük sağlayacağı tek nokta batarya performansı olur.
Rica ederim.İyi forumlar.Bende aynı şekilde düşündüm, teşekkür ederim.
Tartışmasız S9 Plus. Batarya dışında hertürlü çok daha iyi bir cihaz.Merhabalar, bir yakınımın 2500 TL gibi bir bütçesi var ve bu aşılmış hali yani daha aşamaz. 0 GM 20 Pro buldu ve ben ona 2. el S9+ buldum. Hangisini almak daha mantıklı? Avantajları ve Dezavantajlarıyla yazarsanız sevinirim.