Vallahi pek birşey bulamadım piyasadanda anlamıyorum rx 560 almayı planlıyorum Xeon 3440 işlemci almayı planlıyorum kasa monitör çöp olsa bile olur sadece ana kart ram vs ne kadar tutar bir fikrim yok acaba bu bütçeye böyle bir PC toplayabilirmiyim şüpheliyim sizin düşünceniz nedirSiz bulduklarınızı bi yazın isterseniz. Biz yorumlarız. Daha isabetli olur bence.Aynı şehir falan misal.
Teşekkür ederim hocam . Xeon işlemci 3440 çok iyi overclock yapılıyor o yüzden onu almayı planlıyorum fiyatı da uygun 120 TL civarında ekran kartsız olarak bulamasamda toplasam aşmaz dimi bütcemi ?Bu bütçe ile yukardaki oyunları şöle böle de oynayacak bi makina bulunur. Anakart 250 tl civarı ramler 200 tl,işlemci de 250 desek. Hesap ortada ,işte. 100 -150 monitör.
xeonlu bilgisayar bi bakınayım. Genelde bu pclere çok kötü e.kartları koyuyorlar. e.kartsız bi şey bulursan, ekran kartını ayrı alırsın.![]()
Teşekkür ederim de rx 560 yerine başka ekran kartı önerin varmıdır GTX 960 almayı planlıyorum ama ikinci el bulamadımAşmaz. Anakartları 250 tl civarıdır.
OEM hala varmı bilmiyorum ama GTX 960 bulmaya çalışsam iyi olur aliexpressden alsam diye düşünüyorum 460 TL felanŞu oem e.kartları hala varsa ,hemen şimdi bi tane sipariş ver .560 olan.Anormal hesaplı. At dursun, bi kenarda.![]()