rubarovan21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 320
2. El bi macbook almak istiyorum da satan birileri var mı? Ya da satan tanıdığınız.
Ben satiyorum2. El bi macbook almak istiyorum da satan birileri var mı? Ya da satan tanıdığınız.
Ben satiyorum
Forumda konu açmaktansa direk alışveriş sitelerine bakman daha mantıklı değil mi ?
https://tr.letgo.com/en/search/macbook
Forumda bulma ihtimaliniz 2. el sitesinden düşük amaÇok teşekkür ederim gerçekten aklıma gelmemişti
Bakmadım mı sanıyosunuz tüm hepsine baktım sordum kabul görmedi tekliflerim
Forumda bulma ihtimaliniz 2. el sitesinden düşük amaArkadaşlarımı bilgilendirdim en azından forumun 2. el bölümüne alsınlar konunu, belki görüp de teklifte bulunan çıkar. Ama tekliflerini kimse kabul etmiyorsa belki aradığınız fiyat piyasanın çok altı olabilir. Üstelik pazarlık bazen zorlayabiliyor, aradığın ürünü karşıdaki kişi fiyatı şişirerek satmak isteyebiliyor. Araştırmak lazım. Ne kadar bütçeniz var ?
Ben de satıyorum.
MacBook Air, 13.3'' 2015( Son model)
Eksiksiz, hatasız. En ufak çiziği dahi yok. dolu dolu 1 yıl kullandım ve garantisi hala devam etmekte.
Kutu yok fatura var orjinal şarj aleti var Macbook Air early 2014 13inç uygun vericem 05534332806 mesaj yada çağrı atabilirsin
Aslında ben olsam makul bir modelse havada kapardımMaalesef nakit param yok, elimde ASUS X550LB Laptop, XBOX360, Google Chromecast 2, 2 Adet Logitech F710 Wireless gamepad var. Bunları teklif ediyorum ama kabul eden olmuyor maalesef.
Aslında ben olsam makul bir modelse havada kapardımHangi Macbook modelini arıyorsun da kimse takas yapmak istemiyor ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Şu da var ki 2. el siteleri değil de takas sayfalarına bakman senin için daha iyi olur. Çünkü 2. el satan adamın paraya ihtiyacı vardır. Para ile yapacağı bir planı vardır. Kabul etmez 2. el satmak istiyorum dediğin adam. Takas yapmak isteyen var mı deyip yaz foruma, muhakkak ilgilenen biri çıkar çünkü ilginç bir teklif![]()
Kardeşim yazık etme kendine bf1 oynayacak bilgisayarın var sağlam en az 1tb tir o birilerinin gazına gelip apple macbook felan atlama sakın idare et benceAçıkçası ben memnunum sadece windows olmasından memnun değilim. Macbook Air'ın 256GB'lık versiyonunu düşünüyorum ama temiz bi mac olursa 128'de olur idare ederim onla da. Bi bıkkınlık geldi artık oyun oynayasım pek yok arada sırada arkadaşlar gelir beraber FIFA oynarız. FIFA17'yi kaldırıyor, NBA2K17'yi de kaldırıyor hatta şuan yüklü arada oynuyoruz. Geçenlerde Battlefield1'i bitirdim bu bilgisayarla yani gayet memnunum. Dediklerini yaptım tüm sitelere baktım ama kimse pek yanaşmıyor dediğiniz gibi 2. el satan paraya ihtiyacı var. Olur yeni bi konu açıp yazarım.
Kardeşim yazık etme kendine bf1 oynayacak bilgisayarın var sağlam en az 1tb tir o birilerinin gazına gelip apple macbook felan atlama sakın idare et bence
Sen bilirsin de biraz sabredip yanina al sadece oyun icin degil o canavar.mac in yapamadigi bir cok seyi de onla yapabilirsinEvet 1TB Harddiski var da benim istediklerimi karşılamıyor. Evde AppleTV var, iPhone kullanıyorum. Macbook ile çok uyumlu çalışacaktır. iMessage, Facetime, Notlar, Fotoğraflarımı düzenleyebiliyorum oradan. Oyun oynamak baydı artık.
Sen bilirsin de biraz sabredip yanina al sadece oyun icin degil o canavar.mac in yapamadigi bir cok seyi de onla yapabilirsin
Sen bilirsinHaklısınız yapılır da, benim işime yaramıyor o yapılan şeyler.
Aslında ben olsam makul bir modelse havada kapardımHangi Macbook modelini arıyorsun da kimse takas yapmak istemiyor ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Şu da var ki 2. el siteleri değil de takas sayfalarına bakman senin için daha iyi olur. Çünkü 2. el satan adamın paraya ihtiyacı vardır. Para ile yapacağı bir planı vardır. Kabul etmez 2. el satmak istiyorum dediğin adam. Takas yapmak isteyen var mı deyip yaz foruma, muhakkak ilgilenen biri çıkar çünkü ilginç bir teklif![]()
Sen bilirsin
Apple’ın son yıllarda iyice üzerine düştüğü ve her yeni OS X (yeni adıyla macOS) sürümüyle hayatımıza daha çok soktuğu yeniliklerin üzerinden şöyle bir geçince ne demek istediğimi daha iyi anlatabileceğim sanırım:
- Handoff: Cihazlar arasında hızlıca geçiş yapabiliyor, işimize diğer cihazda devam edebiliyoruz.
- Çağrı cevaplama ve SMS: Telefon cebimizdeyken Mac’ten arama yapıp, gelen SMS’leri Mac’ten okuyabiliyoruz.
- Kişisel Erişim Noktası: Benzer şekilde, iPhone’a dokunmadan, iPhone üzerindeki kişisel erişim noktasını açıp internete erişebiliyoruz.
- AirDrop: Dosyaları kablosuz olarak cihazlar arasında paylaşabiliyoruz.
- iCloud Sync: Dokümanlarımıza (fotoğraf, müzik vb.) her yerden ulaşabiliyoruz. Hatta iOS 10 ve macOS Sierra ile Masaüstü ve Belgelerim klasörleri de artık her yerden erişilebiliyor olacak.
- AirPlay: Ses, video veya görüntüyü Mac veya iOS cihazlardan kablosuz olarak Apple TV’ye veya başka cihazlara yönlendirmek mümkün.
- Mac App Store: Tüm yazılımları, hatta işletim sistemini de artık internet üzerinden yükleyerek güncelliyoruz.
- Time Capsule ile yedekleme: Yedekleme hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Yedekleme için en son ne zaman bir diski MacBook’uma bağladığımı hatırlamıyorum bile.
Dogrudur dedigim gibi sen bilirsinYeni çıkan macbook'la ilgili ama bi yazı gördüm benim işime yarayan şeyler aşağıda olan maddeler;
Şu Handoff dikkatimi çekti, ben de araştırdım. Dedim nasıl oluyor o iş ? Sadece tarayıcıda kaldığın yeri diğer cihazdan aynen açabiliyorsun. Aynısını Chrome yada Firefox da yapıyor Sync özelliği ile. Ballandırıp anlatmak diye buna diyorlar![]()