Yardım 2. El Letgo Satıcısı Güvenilir Mi

Reaksiyon puanı
26

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
ekran kartı eski biliyorum bana yeni ekran kartı önermeyin fps testi falan yapcam üstünde amacım var ama satıcı güvenilir mi?
Sahbindende param güvende var ama letgoda güvenilir mi nasıl anlaşılır(ne kadar uğraştıysam da sahibindenden bulamadaım)?
Ve yorumlara nasıl bakılır.
Hocam çok dikkat edin. Elden almaya özen gösterin. Bu uğurda birini daha kaybetmeyelim. Letgo'da elden olmazsa pek bir işi kalmıyor Telefon numarası, TC kimlik numarası adamin neyi sizde olursa olsun başınız ağrır. Yani tek demem o ki elden olmaya özen gösterin.
Edit: İlâna şimdi baktım. Bunun için cok önemli değilmiş hocam. Genede başka alacaklar için uyarı olsun. ?

Reaksiyon puanı
26
Hocam çok dikkat edin. Elden almaya özen gösterin. Bu uğurda birini daha kaybetmeyelim. Letgo'da elden olmazsa pek bir işi kalmıyor Telefon numarası, TC kimlik numarası adamin neyi sizde olursa olsun başınız ağrır. Yani tek demem o ki elden olmaya özen gösterin.
Yorum varsa yoruma nasıl bakılır? Ve elden derken adam ya ekran kartını sahte gösterşyorsa ya ekran kartını orada gösterip kutuya hıyar koyarsa o zaman ne olacak?

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
ekran kartı eski biliyorum bana yeni ekran kartı önermeyin fps testi falan yapcam üstünde amacım var ama satıcı güvenilir mi?
Sahbindende param güvende var ama letgoda güvenilir mi nasıl anlaşılır(ne kadar uğraştıysam da sahibindenden bulamadaım)?
Ve yorumlara nasıl bakılır?
elden almadıysan geçmiş olsun ztn.adamın adresini al ve aparmandakilere(biraz azar işitebilirsin) xx daireli adam buraya yenimi taşındı tanırmısınız diye sor

Reaksiyon puanı
26

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Daha almadım alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve yorumlar nasıl görülür?
edit:adam daha önce 9tane ürün satmış
1622990558253.png

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Yorum varsa yoruma nasıl bakılır? Ve elden derken adam ya ekran kartını sahte gösterşyorsa ya ekran kartını orada gösterip kutuya hıyar koyarsa o zaman ne olacak?
Bende onu kastetmiştim elden derken. Gidin bakın aradığınız ise alırdınız. Letgo'da elden harici hiç güven vermiyor.