Baran135
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
2.el hp amd ryzen 3 2200u 1tb hdd+256 gb ssd 8 gb ram alınır mı sizce
Hocam kara cuma da 200 TL den fazla düşer mi fiyatlarDaha iyisi olabilir
Şu fiyata 3250u sıfır var kara cuma da beklesen 5k ya düşse +200 TL ram 5.2 k ya geliyor
(700 TL bütçe artırdığını varsayıyorum)
Eğer beklersen paranı kura çevir bence değer kaybetmesin
Kardeşim kara cumaya kadar ABD seçim sonuçları açıklanacak nasıl düşsünHocam kara cuma da 200 TL den fazla düşer mi fiyatlar
Trump kazanırsa inşallahKardeşim kara cumaya kadar ABD seçim sonuçları açıklanacak nasıl düşsün
Bir umut işte biraz iyimser davrandım SanırsamHocam kara cuma da 200 TL den fazla düşer mi fiyatlar
İndirim anlamında dedimKardeşim kara cumaya kadar ABD seçim sonuçları açıklanacak nasıl düşsün
Alacağın laptopun garantisi var mı?İndirim anlamında dedim
Almak istediğimden emin değilim ama 15 garantisi varAlacağın laptopun garantisi var mı?
Almak istediğimden emin değilim ama 15 garantisi var
15 ayAlmak istediğimden emin değilim ama 15 garantisi var
Doğru diyorsun hocam keşke sıfır alma imkanı olsaBu attığımda ehLaptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Ama dediğin özelliklere o fiyat töbe
Malasef bu günlerde en iyisi 0 ayarında 2ci el bulmak (garantili) eğer zamanın varsa kara cumayı bekle belki sıkı bir indirim olur ama o da meçhul tabi. Umarım istediğin laptopu bulursun . İyi akşamlar diliyorum ama başlıktaki bilgilerin olduğu laptopa o para verilmez tekrar söyliyim.iyi akşamlar .Doğru diyorsun hocam keşke sıfır alma imkanı olsa
Tamam hocam sağ ol vakit ayırıp cevap verdiğin içinMalasef bu günlerde en iyisi 0 ayarında 2ci el bulmak (garantili) eğer zamanın varsa kara cumayı bekle belki sıkı bir indirim olur ama o da meçhul tabi. Umarım istediğin laptopu bulursun . İyi akşamlar diliyorum ama başlıktaki bilgilerin olduğu laptopa o para verilmez tekrar söyliyim.iyi akşamlar .