apple watch hediye geldiği için iphone almak istiyorum . Se 2020 lerin 2.el leri hayla pahalıHocam dediğiniz cihazlar çok eski. 6S son güncellemesini aldı. IOS 15 7'nin son güncellemesi olacak. Bence android cihazlara yönelin. Android almak istemezseniz bütçe arttırıp 2. nesil SE alın derim ben.
Hocam o telefonların devri bitti. Android alırsanız Apple Watch'u kullanabilirsiniz.apple watch hediye geldiği için iphone almak istiyorum . Se 2020 lerin 2.el leri hayla pahalı
Apple watch android cihazlarda çalışmıyorHocam o telefonların devri bitti. Android alırsanız Apple Watch'u kullanabilirsiniz.
Ne kadar kullanılcağina bağlı. 1 yıl kullancaksanız 6S Plus. Eğer 2 3 sene kullancam derseniz 7. Ki daha uzun isterseniz ya android alın yada bütçe arttırın.Hangisinin alıyım ? Hangisi beni daha uzun götürür ?
Her gün yeni bilgilerApple watch android cihazlarda çalışmıyor![]()
İkisinide salla.Bütçe ne kadar?Hangisinin alıyım ? Hangisi beni daha uzun götürür ?
Bütçeyi söylerseniz belki daha iyi cihazlar önerebiliriz.
2100 - 2200 tl civarıİkisinide salla.Bütçe ne kadar?
İkinci el P20 Pro yada Note 8(Samsung) al geç.2100 - 2200 tl civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
??
Eyerki görüp alma takınız yoksa ve sizi yetecekse o bütçeye en iyi realmi 5i gider yok realmi almak pek fazla istemiyorum derseniz ise çok azda olsa bütçeyi aşıcak ama xiami redmi not 8 alın eyerki beğenmezseniz size son önerim üstüne 300 lira dağa koyup Xiaomi Redmi not 9 almanız 2.eli boşverin2100 - 2200 tl civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
??
Biraz daha açıklayıcı yazarsanız ve Realmi değil Realme.Eyerki görüp alma takınız yoksa ve sizi yetecekse o bütçeye en iyi realmi 5i gider yok realmi almak pek fazla istemiyorum derseniz ise çok azda olsa bütçeyi aşıcak ama xiami redmi not 8 alın eyerki beğenmezseniz size son önerim üstüne 300 lira dağa koyup Xiaomi Redmi not 9 almanız 2.eli boşverin
Nasıl yani hem 2200TL ödüyor hemde 2.el alması çok yanlış bence sen beni dinle al benim tavsiye etiklerimden birini hem 0 hemde garantisi var yok o telefonlar mutlu etmez diyorsan sana son tavsiyem fiyatı 450TL aşarsanız redmi not 8 pro 64gb olucak kendinize yazık 2.el ürün garantisiz ürün almayın ve ama bence gerçekten fiyatı aşamam diyorsanız ya realme 5i alın yada oppo a5s tam bir fiyat performans ürünü ikisideBiraz daha açıklayıcı yazarsanız ve Realmi değil Realme.
O fiyata bırakın Note 9'u 9 Pro-8 Pro var.
2200 TL telefon için çöp bile değil artık ülkemiz şartlarında minimum 3000.Nasıl yani hem 2200TL ödüyor hemde 2.el alması çok yanlış bence sen beni dinle al benim tavsiye etiklerimden birini hem 0 hemde garantisi var yok o telefonlar mutlu etmez diyorsan sana son tavsiyem fiyatı 450TL aşarsanız redmi not 8 pro 64gb olucak kendinize yazık 2.el ürün garantisiz ürün almayın ve ama bence gerçekten fiyatı aşamam diyorsanız ya realme 5i alın yada oppo a5s tam bir fiyat performans ürünü ikiside
Hayır bence internetten alınca gerçekten fiyat performans ürünleri var helle 2200TL ye garantisi olmayan güzel bir telefon yerine garantisi olan 0 orta düzey bir telefon yeter herkesin elinde benim elimdeki gibi 3500 liralık telefon almaya bütçe durum izin vermiyor veya 15000liralık iPhone almaya gerek yok Yani bence insanları helle benim gibi öğrenci iseler 3500 4000TL arası Max bir düzey iş adamı değilsen 7000tl ye 15000Tl ye teleffon alınmaz2200 TL telefon için çöp bile değil artık ülkemiz şartlarında minimum 3000.
Kişisel düşüncem yani herkin düşüncesi farklı olabilir ama doğru olan bu benceHayır bence internetten alınca gerçekten fiyat performans ürünleri var helle 2200TL ye garantisi olmayan güzel bir telefon yerine garantisi olan 0 orta düzey bir telefon yeter herkesin elinde benim elimdeki gibi 3500 liralık telefon almaya bütçe durum izin vermiyor veya 15000liralık iPhone almaya gerek yok Yani bence insanları helle benim gibi öğrenci iseler 3500 4000TL arası Max bir düzey iş adamı değilsen 7000tl ye 15000Tl ye teleffon alınmaz
Bence de bakın benim gibi akılı insanın halı başkaRealme 5i düşünebilirsiniz.
Bekleyin Poco M3 alın 2000-2500 arası bir fiyatla girecek.2100 - 2200 tl civarı
Eğer satmak isterseniz Apple Watch'u satıp çok daha iyi bir iPhone veya Android alabilirsiniz. İkisi de sizi götürmez.apple watch hediye geldiği için iphone almak istiyorum . Se 2020 lerin 2.el leri hayla pahalı
Realme 7 öneririm.O zaman 0 veya 2.el max 2900 - 2800 tl den aşşa telefon önerir misiniz ?
Realme 7 öneririm.O zaman 0 veya 2.el max 2900 - 2800 tl den aşşa telefon önerir misiniz ?
oppo reno 2z de var ikisi arsında kaldımRealme 7 öneririm.