2.El Iphone 7 Alınırmı ?

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Merhabalar sahibinden.com da benim yaşadığım çevrede 2150tlye ıphone 7 var temiz görünüyor bataryası değişmiş ve orta tuş değişmiş
Telefonun Dışında çok ufak çizikler var 3-4 tane çok büyük değil sizce alınmalı mı ?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Alınmaz.

Batarya değişimini hadi geçtim fakat home tuşu bile değiştiyse cihaz hor kullanılmış demektir. Ayrıca bu yıl sonunda son güncellemesini alıp arkaya atılır.

Bütçe yetiyorsa Redmi Note 8 Pro, yetmiyorsa Redmi Note 8 öneririm.

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Alınmaz. Iphone 7 sıfır alınmaz, ikinci eli düşünülmez bile.
Peki Neden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz. Iphone 7 sıfır alınmaz, ikinci eli düşünülmez bile.
Peki Neden ?
Yakında? IOS 14'ün bile 6S'e verileceği söyleniyor. Eğer öyle olursa kafadan 2 sene daha güncelleme alacağının garantisi var. 2-2.300 bandına alabileceğin stabil çalışan cihazlardan biri. Ancak şarj konusunda bi zaman sonra seni sıkabilir.
Yok şarj konusunda sıksa bişey olmaz takılmadan sıkılmadan kullanacağım için şarj beni problem etmez :D

Alınmaz.

Batarya değişimini hadi geçtim fakat home tuşu bile değiştiyse cihaz hor kullanılmış demektir. Ayrıca bu yıl sonunda son güncellemesini alıp arkaya atılır.

Bütçe yetiyorsa Redmi Note 8 Pro, yetmiyorsa Redmi Note 8 öneririm.
1500tl lik telefona 2500tl vermek akıl işi değil aklımdan geçti ama fiyatlar malum :)

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Peki Neden ?

Peki Neden ?

Yok şarj konusunda sıksa bişey olmaz takılmadan sıkılmadan kullanacağım için şarj beni problem etmez :D

1500tl lik telefona 2500tl vermek akıl işi değil aklımdan geçti ama fiyatlar malum :)

Redmi Note 8 Pro alabiliyorsanız direkt alın. 2000-3000 arası şuan en iyi cihaz. Kendim de 7 aydır kullanıyorum, gayet memnunum.
babamı ztn ıphone 7ye ikna ettim kardeşim baba ben note 8 pro alıcam dersem vazgeçebilir birazda o yüzden

Reaksiyon puanı
6,371
Iphone 7 günümüzde özellikleri yetmeyecek bir cihaz. Ekranı çok küçük, bir çok uygulamada tüm ikonlar sıkışık duruyor, yazı yazmak çok zor oluyor ve alacağınız telefonun home tuşu değişmiş. O telefonun ne kadar ettiği ayrı bir konu. Demek ki hor kullanılmış. Çok ısınıyor, termal başarımı çok kötü. Oyunları rahat oynatıyor ama çok ısınıyor. Ekran/kasa oranı rahatsız ediyor. Özellikleri yetersiz. Alınmaz. Kazık yersiniz. Ne bu ıphone takıntısı ya?

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Iphone 7 günümüzde özellikleri yetmeyecek bir cihaz. Ekranı çok küçük, bir çok uygulamada tüm ikonlar sıkışık duruyor, yazı yazmak çok zor oluyor ve alacağınız telefonun home tuşu değişmiş. O telefonun ne kadar ettiği ayrı bir konu. Demek ki hor kullanılmış. Çok ısınıyor, termal başarımı çok kötü. Oyunları rahat oynatıyor ama çok ısınıyor. Ekran/kasa oranı rahatsız ediyor. Özellikleri yetersiz. Alınmaz. Kazık yersiniz. Ne bu ıphone takıntısı ya?
Androidden Bıkma ve ıphone a geçme takıntısı sanırım :D

Jokzilla2626

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhabalar sahibinden.com da benim yaşadığım çevrede 2150tlye ıphone 7 var temiz görünüyor bataryası değişmiş ve orta tuş değişmiş
Telefonun Dışında çok ufak çizikler var 3-4 tane çok büyük değil sizce alınmalı mı ?
Alınmaz çünkü o fiyata sıfır iyi bir android telefon alabilirsin. 2. el İphone 7'ye o kadar verilmez eğer aktif bir kullanıcı isen verme yani sadece arama mail vs yapmayacaksan gerek yok. HWP'nin 2020 yılında İphone 7 kullanmak diye bir videosu var onu izleyebilirsin

ToLGhN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Merhaba cihazın Home tuşu değişmiş demişsiniz servisinde değiştiyse herhangi bir problem yok lakin dışarıda telefoncuda değiştirildiyse parmak izi okumayacaktır sadece tuş olarak kullanabilirsiniz Home tuşları cihazın kimliğine özel üretilirler sıkıntı yaşabilirsiniz kontrol etmeden almanızı önermem.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Redmi Note 8 Pro alabiliyorsanız direkt alın. 2000-3000 arası şuan en iyi cihaz. Kendim de 7 aydır kullanıyorum, gayet memnunum.
Her telefon konusunda ya Redmi Note 8 Pro ya da Mi Note 10 Lite öneriyorsunuz, bu kadar mı Huawei telefonlarını seviyorsunuz. :D

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Her telefon konusunda ya Redmi Note 8 Pro ya da Mi Note 10 Lite öneriyorsunuz, bu kadar mı Huawei telefonlarını seviyorsunuz. :D

Xiaomi babamın oğlu değil, fiyatına göre hangi cihaz iyiyse onu öneririm.

Kazıklanmak istiyorsanız buyrun P30 Lite.

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Xiaomi babamın oğlu değil, fiyatına göre hangi cihaz iyiyse onu öneririm.

Kazıklanmak istiyorsanız buyrun P30 Lite.
Alınmaz çünkü o fiyata sıfır iyi bir android telefon alabilirsin. 2. el İphone 7'ye o kadar verilmez eğer aktif bir kullanıcı isen verme yani sadece arama mail vs yapmayacaksan gerek yok. HWP'nin 2020 yılında İphone 7 kullanmak diye bir videosu var onu izleyebilirsin
Teşekkür Ederim İzeyeceğim şimdi .

Mustafa Ertek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21

Ben olsam almam ama illa istiyorsan orta tuş ve batarya apple storeda tamir gördüyse alabilirsin birazda indirim yaparsa ama dışarda değişmişse kesinlikle almamalısın

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Merhaba cihazın Home tuşu değişmiş demişsiniz servisinde değiştiyse herhangi bir problem yok lakin dışarıda telefoncuda değiştirildiyse parmak izi okumayacaktır sadece tuş olarak kullanabilirsiniz Home tuşları cihazın kimliğine özel üretilirler sıkıntı yaşabilirsiniz kontrol etmeden almanızı önermem.
işlek biryerde dükkanı olan birinin kendi aktif kullandığı telefonu ilan olarak koymuş. kontrol edicem kesinlikle home tuşunu .

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
iPhone 7 yerine ikinci el İphone 8 al.Bugün telefoncu arkadaşımın yanına Kadıköye telefon bakmaya gittim.Ona S10e,Note 9, Nova5t gibi cihazları sordum.Bana bu cihazların olmadığını ama ikinci el temiz kullanılmış kırmızı İphone 8 önüme koydu.Cihaza bayıldım.Anneme bu cihazı almamı tavsiye etti.Cihazı yarım saat kullandım.Ne bir takılma ne bir donma en ufak bir sorun yok.Annemin kart limiti yetmediği için alamadım ama sipariş verdim.Çarşamba yada Perşembe İphone 8 i almaya gideceğim.Sana tavsiyem temiz kullanılmış ikinci el kırmızı İphone 8 bulursan kaçırma derim.

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
iPhone 7 yerine ikinci el İphone 8 al.Bugün telefoncu arkadaşımın yanına Kadıköye telefon bakmaya gittim.Ona S10e,Note 9, Nova5t gibi cihazları sordum.Bana bu cihazların olmadığını ama ikinci el temiz kullanılmış kırmızı İphone 8 önüme koydu.Cihaza bayıldım.Anneme bu cihazı almamı tavsiye etti.Cihazı yarım saat kullandım.Ne bir takılma ne bir donma en ufak bir sorun yok.Annemin kart limiti yetmediği için alamadım ama sipariş verdim.Çarşamba yada Perşembe İphone 8 i almaya gideceğim.Sana tavsiyem temiz kullanılmış ikinci el kırmızı İphone 8 bulursan kaçırma derim.
Fiyat konusunda ben aşıyor ama telefon hakikaten güzel.

Ben olsam almam ama illa istiyorsan orta tuş ve batarya apple storeda tamir gördüyse alabilirsin birazda indirim yaparsa ama dışarda değişmişse kesinlikle almamalısın
aradım sordum evet apple storeda tamir görmüş öyle söyledi.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Alınmaz. Desteğinin bitmesine az kaldı. Biraz daha üzerine koyup uzun süre seni idare edecek telefonlara bakmalısın.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Aynı fiyatlara P30 Lite- M31 gibi kötü cihazlar varken iyi bir cihazı öneriyoruz ve bunu yargılıyorsunuz.
Öncelikle sadece sormuştum, bütçesi 4000-5000 TL birisine hep Mi Note 10 Lite öneriyorsunuz, başka önerdiğinizi görmedim. Ondan dolayı size Huawei hayranımısınız diye sorayım dedim, bu kadar tepki vermenize gerek yok.

yusuffbozkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aslında pek fazla kurcalanmamış bir telefon olsa alınıp kullanılabilir. Şuan kullandığım cihaz iPhone 7. Stabilitesini koruyor. Ancak bahsettiğiniz telefon feleğin çemberinden geçmiş olabilir. Randımanlı çalışmayabilir dolayısıyla. Fiyat olarakta yüksek geldi bana.