2. el Galaxy S2 almayı düşünüyorum.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlarlar telefoncuda 2.el galaxy s2 gördüm adam 580 tl dedi en son 550 olur dedi. kaç gb sormayı unutttum. heralde 8gb dır. acaba şu zamanda galaxy s2 almak mantıklı olur mu? Şimdi 700 liraya s3 mini alacağıma gidip galaxy s2 almak daha mantıklı geldi. sizin düşüncelerinizi almak istiyorum.
Güncelleme önemli değil cm10 vs var onları kullanmayı düşünüyorum.

Birde 2. el telefon alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bence durma al ayrıca s2 nin 8 gb si en kötü 16 gb dir al al ayrıca şu an 4.1.2 var cm 10.3 ile 4.3 de yapan al bence ayrıca telefonu al bi kullan belki telefonun ekranı içten çatlaktır bilemezsin iyice kurcala birde samsung olduğu için *#0*# yaptığında ve ordaki testlerde bir sorun yoksa gönül rahatlığıyla al bide garantisi var mı sor ben olacağını pek zannetmiyorum

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence durma al ayrıca s2 nin 8 gb si en kötü 16 gb dir al al ayrıca şu an 4.1.2 var cm 10.3 ile 4.3 de yapan al bence ayrıca telefonu al bi kullan belki telefonun ekranı içten çatlaktır bilemezsin iyice kurcala birde samsung olduğu için *#0*# yaptığında ve ordaki testlerde bir sorun yoksa gönül rahatlığıyla al bide garantisi var mı sor ben olacağını pek zannetmiyorum

''s2 nin 8gb si en kötü 16 gb dir.'''' dediğini anlayamadım . Ekranın çatlaklığını nereden anlayacağım?

Garantisi 1 yıl varmış. almaya çok hevesliyim gerçekten alırsam imei kontrolüde yapacam kutu ile telefondaki yazan imei uyuşuyomu.

telefonun arama yerine ne yazarsam imei numarasını görebilirim. birde türkiye imei si olduğunu nasıl anlayacağım.?
Çok teşekkürler

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
''s2 nin 8gb si en kötü 16 gb dir.'''' dediğini anlayamadım . Ekranın çatlaklığını nereden anlayacağım?

Garantisi 1 yıl varmış. almaya çok hevesliyim gerçekten alırsam imei kontrolüde yapacam kutu ile telefondaki yazan imei uyuşuyomu.

telefonun arama yerine ne yazarsam imei numarasını görebilirim. birde türkiye imei si olduğunu nasıl anlayacağım.?
Çok teşekkürler
1:S2 nin 8gb si yok en kötü 16 gb demek istedim ama tapatalk ın azizliğine uğradım ben 8gb yok diye biliyorum
2:Siyah,Yeşil,Kırmızı veya beyaz ekranlarda anormal çizgiler veya şekiller varsa ekran içten çatlaktır
3:*#06# yaptığında imei çıkar
4:Emniyete gitmen lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung galaxsy s2 beyaz turkıye ımeıllı sorun yok sadece gerı tusu bastırdıktan sonra guzel basıyor okadar.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kullanıyorum ve memnunum. s3 mini alma pişman olursun ilk basta bende senın gıbı dusunuyordum s2 yi tercih ettım