oncelikle selam beyler bu yaz malum para birikti sistem alcam 2500 3000 arası butce var letgoda 2. el bi sistem buldum iyi gibi geldi bana ama emin olamadım cok hakim degilim bu konularda sizlere sormak istedim bu fiyata bu bilgisayar alınırmi
Bunu incele ve sonra yorum yap,hangisi daha iyi ve güncel.Senin işlemci 2011 de çıkmış,çöp dediğin işlemci ise 2018 de çıktı.bilgisayarın gtx1050 ti ekran kartı var 2700k işlemcisi var. o işlemci çöp sonradan değiştirilmiş sanırım
Elinizdeki monitör nedir ? 1920x1080P çözünürlükte mi ?reis bu monitorle birlikte 3k benim monitorum var bu ederi tahminen 2400 2500 arasi olmasi lazzim monitor iyiymis ama lazim degil
ssd ye kurmak fakat asıl hızlandırma dediğin ram dirWindowsu SSD'ye kurmak mı hızlandırır yoksa takmak bile yeterlimi??
Windowsun SSD de olması gerekiyor.Ayrıca hızı olması gerektiğini düşündüğün programları da. (Oyunlar,Google Chrome vs vs.)Windowsu SSD'ye kurmak mı hızlandırır yoksa takmak bile yeterlimi??
fakat ssd kullanınca defragı unutun pişman olursunuz yoksa xdWindowsu SSD'ye kurmak mı hızlandırır yoksa takmak bile yeterlimi??
Teşekkür ederim sorum bu idiWindowsun SSD de olması gerekiyor.Ayrıca hızı olması gerektiğini düşündüğün programları da. (Oyunlar,Google Chrome vs vs.)