Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Merhaba arkadaşlar;
Yakın tarihte model yükseltmek amacıyla arabamı satmıştım ve bir kaç hafta sonrasında yenisini almayı düşünüyorum... Kendi çapımda alacağım için fazla para çıkaramayacağım maalesef. 20.000 TL ve altı otomobilleri inceliyorum ama bir türlü marka ve model konusunda karar veremedim. Şimdi ve daha öncesinde otomobil sahibi olmuş yada kullanma şansı bulmuş arkadaşlarımızdan ricam şu ki;
1. Sanayiden uzak tutacak sağlamlıkta olsun
2. Parçası ucuz olursa iyi olur
3. Hızı sevmediğimden pek önemli değil
4. Ailem için alacağımdan konforlu olması oldukça önemli
5 Az yakarsa sevinirim
Ayrıca Renault Laguna II' yi hoşuma gittiğinden dolayı bayağı inceledim ama aranızda kullanan varsa yorumunu almak isterim.
Önerilen aracın - ve + ları belirtilirse herkes için iyi olur.
Yakın tarihte model yükseltmek amacıyla arabamı satmıştım ve bir kaç hafta sonrasında yenisini almayı düşünüyorum... Kendi çapımda alacağım için fazla para çıkaramayacağım maalesef. 20.000 TL ve altı otomobilleri inceliyorum ama bir türlü marka ve model konusunda karar veremedim. Şimdi ve daha öncesinde otomobil sahibi olmuş yada kullanma şansı bulmuş arkadaşlarımızdan ricam şu ki;
1. Sanayiden uzak tutacak sağlamlıkta olsun
2. Parçası ucuz olursa iyi olur
3. Hızı sevmediğimden pek önemli değil
4. Ailem için alacağımdan konforlu olması oldukça önemli
5 Az yakarsa sevinirim

Ayrıca Renault Laguna II' yi hoşuma gittiğinden dolayı bayağı inceledim ama aranızda kullanan varsa yorumunu almak isterim.
Önerilen aracın - ve + ları belirtilirse herkes için iyi olur.