2 Ci Pcyi Gaming Pcnin Yanına Nasıl Bağlayabilirim?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
selam arklar dün yatağımın altından 2008 2009 yılında aldığımız eski pcyi gaming pcnin yanına koyup onuda çalıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardımcı olcak varmı?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Tam olarak anlamadım. 3 tane bilgisayarı çalıştırmak mı istiyorsunuz biraz daha açık anlatır mısınız sorunuzu?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Tam olarak anlamadım. 3 tane bilgisayarı çalıştırmak mı istiyorsunuz biraz daha açık anlatır mısınız sorunuzu?
hocam k.b .d 2 olcaktı hocam eski pcyide yeni pc ile beraber çalıştırmak istiyorum nasıl yapabiliriz.

DESLAER

Profesör
Reaksiyon puanı
628
monitör sanırım vga kablosu ile bağlayabilirsin 3 pc yi birbirine bağlayamazsın

DESLAER

Profesör
Reaksiyon puanı
628
2 pc nin ekran kartlarını anakartlarını değiştirirsin fakat ikisini bağlayamazsın , teknik olarak olmaz

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
İki bilgisayarı tek monitörde mi çalıştırmak istiyorsunuz? Aynı anda görüntü almak istiyorsanız bunu yeni nesil monitörler destekliyor ancak çok küçük boyutlarda gösteriyor. Aynı anda görüntü almak istemiyorsanız monitörünüzde iki tane görüntü girişi olması yeterli. Birini bir bilgisayara, diğerini öbür bilgisayara bağlarsanız istediğinizde görüntüyü değiştirebilirsiniz bilgisayarlar arasında.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
İki bilgisayarı tek monitörde mi çalıştırmak istiyorsunuz? Aynı anda görüntü almak istiyorsanız bunu yeni nesil monitörler destekliyor ancak çok küçük boyutlarda gösteriyor. Aynı anda görüntü almak istemiyorsanız monitörünüzde iki tane görüntü girişi olması yeterli. Birini bir bilgisayara, diğerini öbür bilgisayara bağlarsanız istediğinizde görüntüyü değiştirebilirsiniz bilgisayarlar arasında.
hayır 2 monitörde hocam hani yan yana koyuyolar ya youtuberler falan işte öyle diyorum.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
hmm başka bir yolu yokmu?

2 pcyi birbirine bağlayamazsınız maalesef. Ayrı klavyeleri ve ayrı mouseleri olmak zorunda. Belki teamviewer gibi bir uygulamayla bunu çözebilirsiniz ama. Eski bilgisayara uzaktan bağlanıp onu kontrol edebilirsiniz.
var hocam eski pcninde kendine ait klavyesi ve faresi zaten poşette.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
hayır 2 monitörde hocam hani yan yana koyuyolar ya youtuberler falan işte öyle diyorum.
Yapabilirsiniz. İkisinin de ayrı klavye ve faresi olur ama. Bunun yerine oyun bilgisayarınızı çift monitöre bağlamak daha kullanışlı olur.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
2 pcyi birbirine bağlayamazsınız maalesef. Ayrı klavyeleri ve ayrı mouseleri olmak zorunda. Belki teamviewer gibi bir uygulamayla bunu çözebilirsiniz ama. Eski bilgisayara uzaktan bağlanıp onu kontrol edebilirsiniz.
başka yol yoksa yinede tşk hocam.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910

DESLAER

Profesör
Reaksiyon puanı
628
nasıl yani.

var 2 monitörde
knk kasanın arkasında 2 tane mavi giriş var onlara 2 tane vga kablosu ile takınca aynı anda 2 monitörede görüntü geliyor . yayıncılarda 1 monitör youtube studioya biri oyuna bakıyor

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Oyun bilgisayarınızda iki tane görüntü çıkışı vardır muhtemelen. Bunlardan birini bir monitöre, diğerini öbür monitöre bağlayarak aynı bilgisayarı iki monitörde kullanabilirsiniz. (Ki youtuberlar bu şekilde yapar genelde) Monitörlerin birinde farklı bir uygulama çalışırken diğerinde farklı bir şey çalışabiliyor. Mesela ben yayın yapıyorum, ana ekranımda oyun oynarken ikinci ekranımda yayın bilgilerimi kontrol ediyorum.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Youtuber kardeşlerimiz, iki ekranı tek bilgisayarda çalıştırıyor.
Bunu yapmak için, ekran kartında birden fazla herhangi bir monitör girişi olmalıdır.

Örnek girişler; VGA ve HDMI.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
knk kasanın arkasında 2 tane mavi giriş var onlara 2 tane vga kablosu ile takınca aynı anda 2 monitörede görüntü geliyor . yayıncılarda 1 monitör youtube studioya biri oyuna bakıyor
Görüntü çıkışının vga olduğu ne belli? HDMI da olabilir, DP de olabilir.

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Youtuber kardeşlerimiz, iki ekranı tek bilgisayarda çalıştırıyor.
Bunu yapmak için, ekran kartında birden fazla herhangi bir monitör girişi olmalıdır.

Örnek girişler; VGA ve HDMI.
Arkadaş sanırım bi sistemde yayın yapıcak bi sistemde oyun oynayacak

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
2009 demiş arkadaş o pclerde genelde vga oluyor hdmi olsa bile 1 çıkış
Yaptık hocam babamla beraber evdeydi zaten pazartesiye kadar gayet iyide oldu çalışıyor 2 monitörde destek için hepinize tşk ederim.