2 bin kadınla yattım ama o başka

PetyrBaelish

Profesör
Katılım
15 Mayıs 2012
Mesajlar
4,000
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
1780.jpg



'Popstar' yarışmalarının yapımcısı Simon Cowell, geçen günlerde Carmen Electra ile birliktelik yaşadığını açıklamıştı.

Bu açıklama sonrası gözler Electra'nın eski kocası Dennis Rodman'a çevrildi. Rodman, bu ilişkiyi bu sözlerle yorumladı:"Simon gerçekten çok sanşlı bir insan. Carmen çok seksi bir kadın ve bir erkeği nasıl mutlu edeceğini biliyor"

"Şimdiye kadar 2 binden fazla kadınla yattım. Bir çoğu birbirine benziyordu. Yüzlerini hatırlamıyorum bile. Ama Carmen öyle değildi"

"Yatakta çok tutkulu bir kadın. Carmen'in çıplak fotoğraflarını mutlaka görmüşsünüzdür. Ama onun yanındayken o vücut daha da güzel gözüküyor"

"Bir keresinden özel jetle Kanada'ya gidiyorduk. Carmen seks yapmak istedi. Karşımda menajerim oturuyordu. O da umursamadı, ben de... Carmen'le menajerimin karşısında seviştim"

"Açık konuşmak gerekirse Carmen'e asla sadık kalmadım. Koca olacak bir insan değildim. Her zaman başka kadınlar oldu. Galiba o da bunu biliyordu. Ama Carmen her zaman benim için özeldi"

"Bir gün otelde 2 kadınla birlikteydim. Nasıl olmuş bilmiyorum ama Carmen odanın anahtarını bulmuş. Aniden içeri girdi ve beni kadınlarla birlikte yatakta yakaladı"

"Karınız yatakta 2 çıplak kadınla sizi yakalıyor. Ne diyebilirsiniz ki? Çok sinirlendi bana, haftalarca konuşmadı"

"Bir gece parti veriyoruz. Ben çok yorgunum ama Carmen eğlenmek istiyor. Carmen ve bir kız arkadaşı pantolonumun arkasından makarna sokmaya çalıştı ve bu hareketi hiç komik değildi ve çok saygısızcaydı"

"Ona kesinlikle vurmadım, ittim. Polisler geldi, beni tutukladılar. Ama hakkımda bir dava açılmadı. Sonra da boşandık"

Kaynak
 

friendly

Rektör
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,872
Reaksiyon puanı
671
Puanları
3,293
Oha.. + Yuh.. :)

Medeniyete bak sen... Pantolon arkasından makarna sokmak da nasıl bir fantezidir.. :)

Dahası makarnanın rotası neresiydi ? Pantolon arkası deyince benim aklıma bir şey geldi ama... :)
 

topalsolucan

Rektör
Katılım
25 Mart 2010
Mesajlar
15,663
Reaksiyon puanı
555
Puanları
293
ul.n be adam, bu kadının karakterine yönelik bir tek kelimen yok mu? sen sadece belden aşağısıyla evlenmişsin.
 

Jomolocco

Doçent
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
871
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Kadın güzelmiş boyle seyleri haketmiyor
 

arsenik

Rektör
Katılım
8 Ağustos 2009
Mesajlar
11,349
Reaksiyon puanı
242
Puanları
243
2 milenyum atlatmış adam. :D
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Direkt şu geldi aklıma :D

[video=youtube;l7C-W_jXrsM]http://www.youtube.com/watch?v=l7C-W_jXrsM[/video]
 

pcwolf

Dekan
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
7,542
Reaksiyon puanı
33
Puanları
1,228
Nerden biliyor iki bin tane olduğunu, bilet mi kesiyormuş:)
 

muratflash

Rektör
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,803
Reaksiyon puanı
511
Puanları
3,293
Başlığı ilk görünce bu bizim Mehmet Ali Erbil dir dedim ama değilmiş. Oda bi zamanlar Hürriyet gazetesine 500 kadınla birlikte oldum diye bi açıklama yapmıştı şimdiye kadar 2000 ni bulmuştur diye düşündüm.:D Demekki daha aşırı sapıklar var arkadaş..

"Karınız yatakta 2 çıplak kadınla sizi yakalıyor. Ne diyebilirsiniz ki? Çok sinirlendi bana, haftalarca konuşmadı"
Yaz kızım diyeydin..:D
 
Üst