2 bin kadınla yattım ama o başka

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1780.jpg

'Popstar' yarışmalarının yapımcısı Simon Cowell, geçen günlerde Carmen Electra ile birliktelik yaşadığını açıklamıştı.

Bu açıklama sonrası gözler Electra'nın eski kocası Dennis Rodman'a çevrildi. Rodman, bu ilişkiyi bu sözlerle yorumladı:"Simon gerçekten çok sanşlı bir insan. Carmen çok seksi bir kadın ve bir erkeği nasıl mutlu edeceğini biliyor"

"Şimdiye kadar 2 binden fazla kadınla yattım. Bir çoğu birbirine benziyordu. Yüzlerini hatırlamıyorum bile. Ama Carmen öyle değildi"

"Yatakta çok tutkulu bir kadın. Carmen'in çıplak fotoğraflarını mutlaka görmüşsünüzdür. Ama onun yanındayken o vücut daha da güzel gözüküyor"

"Bir keresinden özel jetle Kanada'ya gidiyorduk. Carmen seks yapmak istedi. Karşımda menajerim oturuyordu. O da umursamadı, ben de... Carmen'le menajerimin karşısında seviştim"

"Açık konuşmak gerekirse Carmen'e asla sadık kalmadım. Koca olacak bir insan değildim. Her zaman başka kadınlar oldu. Galiba o da bunu biliyordu. Ama Carmen her zaman benim için özeldi"

"Bir gün otelde 2 kadınla birlikteydim. Nasıl olmuş bilmiyorum ama Carmen odanın anahtarını bulmuş. Aniden içeri girdi ve beni kadınlarla birlikte yatakta yakaladı"

"Karınız yatakta 2 çıplak kadınla sizi yakalıyor. Ne diyebilirsiniz ki? Çok sinirlendi bana, haftalarca konuşmadı"

"Bir gece parti veriyoruz. Ben çok yorgunum ama Carmen eğlenmek istiyor. Carmen ve bir kız arkadaşı pantolonumun arkasından makarna sokmaya çalıştı ve bu hareketi hiç komik değildi ve çok saygısızcaydı"

"Ona kesinlikle vurmadım, ittim. Polisler geldi, beni tutukladılar. Ama hakkımda bir dava açılmadı. Sonra da boşandık"

Kaynak

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Oha.. + Yuh.. :)

Medeniyete bak sen... Pantolon arkasından makarna sokmak da nasıl bir fantezidir.. :)

Dahası makarnanın rotası neresiydi ? Pantolon arkası deyince benim aklıma bir şey geldi ama... :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ul.n be adam, bu kadının karakterine yönelik bir tek kelimen yok mu? sen sadece belden aşağısıyla evlenmişsin.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kadın güzelmiş boyle seyleri haketmiyor

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
2 milenyum atlatmış adam. :D

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Direkt şu geldi aklıma :D

[video=youtube;l7C-W_jXrsM]http://www.youtube.com/watch?v=l7C-W_jXrsM[/video]

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Nerden biliyor iki bin tane olduğunu, bilet mi kesiyormuş:)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Başlığı ilk görünce bu bizim Mehmet Ali Erbil dir dedim ama değilmiş. Oda bi zamanlar Hürriyet gazetesine 500 kadınla birlikte oldum diye bi açıklama yapmıştı şimdiye kadar 2000 ni bulmuştur diye düşündüm.:D Demekki daha aşırı sapıklar var arkadaş..

"Karınız yatakta 2 çıplak kadınla sizi yakalıyor. Ne diyebilirsiniz ki? Çok sinirlendi bana, haftalarca konuşmadı"
Yaz kızım diyeydin..:D