- Reaksiyon puanı
- 1,339
Ben almaya karar veremeden önce forum dahil birçok farklı platformda araştırma yaptım. Karar vermemde en büyük etki fiyatı oldu. Çünkü rakiplerine bakınca profesyonellik hissini en düşük fiyatla sunduğunu gördüm. En azından kağıt üstünde bana çok iyi gibi göründü ve aldım. Neyse bunlar önemli değil.
1-Tasarım
Dünyanın açık tasarıma sahip ilk aktif gürültü engelleyici kablosuz kulaklığı demeyecem çünkü beni ilgilendirmiyor ? Arkadaşlar tasarımı ben çok beğendim. Hem kutu tasarımı hemde kulaklıkların premium bir havası var. Kulağa çok iyi oturuyor. Yürürken, koşarken düşme olayı hiç yaşamadım. Belli bir süre sonra kulağınızda olup olmadığını anlamıyorsunuz. Kulağa rahatsızlık hissi vermiyor.Puan 9
2-Aktif gürültü engelleyici
Bu özelliğini test emek amacıyla epey kullandım. Sonra kapattım ben. Gayet başarılı bir şekilde çalışıyor. Özellikle arabada motorun rüzgarın vs sesini net bir şekilde kesiyor. Ben alırken bu özellik olsun istiyordum ama şuan kullanmıyorum. Beni etraftan soyutluyor ben rahatsız oluyorum. Bu özellik ve daha bir çok özelliği Huawei AI Life uygulaması üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.Puan 7
3-Ses kalitesi
Ses kalitesi gerçekten süper. Zor beğenen biri olarak beni tatmin etti. Müzik video performansı son derece iyi. Bir çok oyunda epey denedim. Pugbda ses geçikmesi yaşamadım.(deneme amaçlı kullandım pugbda kablolu agk kullanıyorum.)
Puan 9
4-Batarya süresi
Batarya süresi 20 saat deniliyor ama ben çok daha uzun kullanım süresi yaşıyorum. 3 bilemedin 4 günde şarj ediyorum. Şarj kutusu ile zaten kullanmadığınız durumlarda kulaklığın şarjı sürekli tazeleniyor. kutuyu şarj etmek için de usb 3 başlığı yeterli. Kaplosuz şarj edilebiliyor ama deneme imkanı olmadı.
Puan 10
5-Bağlantı
Bir defa eşleştirme yaptıktan sonra hiçbir şey yapmanıza gerek yok kapağı açar açmaz bağlanıyor. Bağlantı kendiliğinden hiç kopmadı. Gayet stabil. Bağlantı sorunu hiç yaşamadım. Puan 10
Arkadaşlar genel olarak fiyat-performans kıstasının da bir tık ötesinde. Ben çok memnunum. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Son düzenleme: