2 adet nvidi gtx 680 ekran kartı 800 watt power kaldırır mı ?

asımaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben exper EXPER XCELLERATOR SX85 satın aldım özelikleri aşağıdadır acaba gtx 680 bir ekran kartı daha alsam power yeterli mı acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimden çok teşekürler ? İşlemci 3. Nesil Intel® Core™ i7 3770K 3.5GHz (8MB Ön bellek, 4 çekirdek) İşletim Sistemi Windows 8 Chipset Intel® Z77 Chipset Bellek (RAM) 8 GB DDR3 1600MHz(O.C.) CL9 Hard Disk 1 TB SATAIII 6Gb/s 7200 RPM 64MB cache Optik Sürücü DVD-RW XCELL EKRAN KARTI 2 GB Nvidia® GeForce® GTX 680 256 Bit Ekran kartı Kart Okuyucu SM, MS, MMC/SD, CF/MD Kart Okuyucu Kasa EXPER XCELLERATOR 800W KASA

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Normalde 800W yeterli, ama sadece watt sayisiyla olcak is degil bu. 12+V rayinda kac amper bulunuyor bu "mechul" PSU'nun? En az 38 amper olmasi gerekiyor GTX 680 icin. Verimlilik icin +80 Gold sertifikali PSU öneriyorum, sonucta GTX 680 SLI kullanacaksin. Sen yinede güvenli tarafta olman icin 1000W'luk al, yedekte bulunsun bir kac Watt daha :)

asımaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde 800W yeterli, ama sadece watt sayisiyla olcak is degil bu. 12+V rayinda kac amper bulunuyor bu "mechul" PSU'nun? En az 38 amper olmasi gerekiyor GTX 680 icin. Verimlilik icin +80 Gold sertifikali PSU öneriyorum, sonucta GTX 680 SLI kullanacaksin. Sen yinede güvenli tarafta olman icin 1000W'luk al, yedekte bulunsun bir kac Watt daha :)

Merhaba bilgin için çok çok yeşekkür ederiim benim powerim şu http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-strike-x-800w-80plus-silver-sertifikali-power-supply-ae-strikex-psu-800/productDetails.aspx?productId=bd101347&categoryId=1012
bir bakarsanız Size zahmet saygılar

foxbat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldırır ama OC yapmak isterseniz sorun çıkma ihtimali oluşabilir ama kim öyle bir sisteme OC yapar ki:)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
iki adet gtx 680 alacağına bir adet gtx 690 almanı öneririm.fiyatları hakkında bilgim yok gerçi ama.sli ile alacağın performans artışı %65'i aşmaz yani iki ekran kartı olunca iki kat performans olacak sanma.ayrıca arkadaşların dediği gibi microstuttering ve benzeri sorunlar çıkarıyor, ve yine ayrıca her oyun sli desteklemiyor.desteklenmeyen oyunlarda tek ekran kartıyla oynuyorsun.

asımaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeterli. +12V rayinda 66A ( amper ) var. SLI icin en az 53Amper öneriliyor. http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/ProductDesc/ae_strikex_psu800_icresim2.jpg Almak istedigin PSU'da SLI sertifikasida var. Ama sunuda söylemeden gecmek istemiyorum: SLI olmasi sartmi? Cogu oyunlar SLI'de sorun cikariyor, "microstuttering" diye arastir gör. Tavsiye etmiyorum sahsen. Oynamak istedigin bütün oyunlari tek GTX 680 le oynayabilirsin.
çok teşekkürler yardımlarınız için

Kaldırır ama OC yapmak isterseniz sorun çıkma ihtimali oluşabilir ama kim öyle bir sisteme OC yapar ki:)
çok teşekkürler yardımlarınız için

iki adet gtx 680 alacağına bir adet gtx 690 almanı öneririm.fiyatları hakkında bilgim yok gerçi ama.sli ile alacağın performans artışı %65'i aşmaz yani iki ekran kartı olunca iki kat performans olacak sanma.ayrıca arkadaşların dediği gibi microstuttering ve benzeri sorunlar çıkarıyor, ve yine ayrıca her oyun sli desteklemiyor.desteklenmeyen oyunlarda tek ekran kartıyla oynuyorsun.
benim zaten bir adet 680 gtx var oyuzden sli yapmak istiyorum çok teşekkürler yardımlarınız için

asımaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki ben gtx 690 alırsam benim monitörüm hdmı girişi var dvi d yok beki dvi hdmı çvirsek herhangi bir görüntü kaybı veya renk ne bilim bu tür şeyler olurmu ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
DVI>HDMI veya HDMI>HDMI bağlantı şekli görüntüde fark etmez, ikisi de dijital olarak taşır bilgiyi. HDMI'ın farkı görüntü yanında ses de taşımasıdır. Yalnız görüntü taşımasında çözünürlük sınırı vardır, 1920x1080... DVI ise ses taşıyamamakla birlikte çözünürlük açısından çok daha fazla bir aktarıma izin verebilmektedir. 4000 küsüre bilmem kaç çözünürlük gibi.

Kaynak -> http://forum.donanimhaber.com/m_26417513/tm.htm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xcellerator SX85 de sli yapabilirsin. Anakart ve psu sli uyumlu.

B

By-MB

SDN Okuru
merhaba asımaras bnde oxcellerator sx85 almayı düşünüyorum memnunmsunuz ve nerden aldığını söyleyebilirmisnz:hammer: