Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,371
Oneplus 7 pro 2.5-3 yıl sonra alınır mı? Baktığınız zaman işlemcisi, ekranı ve kamerası 3 yıl sonra bile çok iyi performans verir gibi duruyor.
3 yıl sonrası için şimdiden öneri yapılmaz. Zamanı gelince düşünün. Farklı modeller çıkacaktır.Oneplus 7 pro 2.5-3 yıl sonra alınır mı? Baktığınız zaman işlemcisi, ekranı ve kamerası 3 yıl sonra bile çok iyi performans verir gibi duruyor.
3 yıl sonra iPhone da dahil hiçbir markanın telefonu alınmaz. Sıfır iPhone 7 almak çok mu mantıklı şu anda?Sadece iPhone çıktıktan 3 yıl sonra alınabilir. Android i çıktıktan 3 yıl sonra alırsanız güncelleme desteği çoktan bitmiş bir cihaz almış olursunuz. Artı android tarafında gelişmeler çok hızlı olduğu için, bir modelin üstüne bir model çıktığı zaman önceki model hemen gözden düşüyor ve esamesi okunmuyor. Markaların 3 yıl önceki modelleri neydi mesela? Samsung S8 - Huawei P10 - Xiaomi Mi6 - LG G6 - HTC U11 vs. Bugün bunları gidip sıfır alırmısınız? Bahsettiğiniz Oneplus ta aynısı olacak.
3000 TL’ye satılmıyor olsa bence alınır fakat 2/3 fiyatına gerilemeli, o zaman iyi bir F/P cihazı olabilir bazı kesimler icin (buradan da belireyim iPhone 7 almayı düşünen varsa almasın, aynı paraya IOS cihaz istiyorsanız bile 6S Plus alın, o batarya çok düşük günümüz şartları içinde)3 yıl sonra iPhone da dahil hiçbir markanın telefonu alınmaz. Sıfır iPhone 7 almak çok mu mantıklı şu anda?
Mantıklı değil çünkü 4 senelik cihaz3 yıl sonra iPhone da dahil hiçbir markanın telefonu alınmaz. Sıfır iPhone 7 almak çok mu mantıklı şu anda?
Yani S8 alınabiliyorsa bu gün belki 2.5-3 yıl sonra Oneplus 7 pro alınabilir mi, benim güncelleme takıntım yok. Kamerası performansı ve ekranı iyi olsun yeter.Fiyatlara bağlı aslında bugün S8 ve Note 8 hala alınamaz mı bal gibi de alınır ama fiyatları hala 4-5 bin bandında ya da aynı şey S9 ve Note 9 için de geçerli. Yani Android cihaz diye önemini yitirmiyor, insanlar fiyat yüzünden tercih etmiyor. Şahsen bugün S20 serisi çıksa da 10 serisinin gözden düştüğü filan yok bazıları bir markayı öveceğim diye işin suyunu çıkarıyor. Alacak kişinin güncelleme takıntısı yoksa 2-3 yıllık Android cihazlar gayet alınabilir. Ama ben de Android tarafında bunu sadece Samsung'a (belki Huawei de olabilir) yakıştırıyorum. Bugün kimin önüne OP 5 ve S8 koysalar büyük çoğunluk gider S8'i tercih eder. Marka güvenilirliği ve tanınırlığı da önemli bir etken.
Teknolojinin ilerleyişine bakmak lazım tabi bir de ekonomik durum da bir etken. Belki o zamana kadar döviz kurları düşer 2-3 yıllık bir cihaz almak zorunda kalmazsınız. Ayrıca 2-3 yıla belki OP popülerliğini kaybedecek o yüzden net bir şey söylemek mümkün değil. Ama şu an için 2-3 yıllık amiral gemileri fiyatları uygunsa alınabilir.Yani S8 alınabiliyorsa bu gün belki 2.5-3 yıl sonra Oneplus 7 pro alınabilir mi, benim güncelleme takıntım yok. Kamerası performansı ve ekranı iyi olsun yeter.
Uygun fiyata bulabilirsen alınabilir.One plus 7 Pro seni performans konusunda değilde garanti konusunda sıkıntıya sokabilir.One plus ın ülkemizde servisi yok.One plus tamirinde anlayanda çok fazla kişi yok.Sen One plus alırken bence garanti olayını düşün derim.Yani S8 alınabiliyorsa bu gün belki 2.5-3 yıl sonra Oneplus 7 pro alınabilir mi, benim güncelleme takıntım yok. Kamerası performansı ve ekranı iyi olsun yeter.
Onun sebebi Apple’ın cihazları son çeyrekte çıkarması, aslında baktığımızda o cihazlar 2 yıllık demek daha mantıklı.Mantıklı değil çünkü 4 senelik cihaz3 senelik iPhone 8 - 8 plus ve X var. Hala gideri olan cihazlar.
bende aynı şeyi OnePlus 8 için düşünüyorum bu yıl beğendiğim tek telefon diyebilirimOneplus 7 pro 2.5-3 yıl sonra alınır mı? Baktığınız zaman işlemcisi, ekranı ve kamerası 3 yıl sonra bile çok iyi performans verir gibi duruyor.
Kablosuz şarj sadece pro da ,begenmedimz 5t ile devam.bende aynı şeyi OnePlus 8 için düşünüyorum bu yıl beğendiğim tek telefon diyebilirim