Marco Diaz
Doçent
Arkadaşlar ben anlamıyorum.Bi telefonda 1den fazla kamera olunca ne oluyor? Birisi bozulunca diğeri ile mi çekiyorsun ne yapıyorsun???
Pffff
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pffff
Mesela neler varHepsinin farklı görevi var o yüzden, bu kadar kamera oluyor
Ama bende 3 kamera var 2 tanesini kapatıyorum sadece bir tane kalıyor ama Bi farklılık olmuyorBazısı portre bazısı geniş açı vs o gibi özellikler için.
Mesela neler var
Çünkü o an ana kamera ile çekim yapıyorsun, geniş açı portre yada makroya geçince farklı kameraya geçiyor ve onu kapatırsın bu sefer.Ama bende 3 kamera var 2 tanesini kapatıyorum sadece bir tane kalıyor ama Bi farklılık olmuyor
Hepsinin farklı işlevi var.Kimisi optik zoom için konmuş,kimisi manzara fotoğrafları çekmek için konmuş,kimisi portre için konmuş,kimisi makro çekim için konmuş.Kamera sayısı 3 yada 4 olmuş mesele bu değil.Mesele ana kameranın sensörü hem büyük,hem kaliteli olmasına rağmen diğer kameralardaki sensörlerin ana kameranın sensöründen hem küçük,hemde kalitesiz olması.Arkadaşlar ben anlamıyorum.Bi telefonda 1den fazla kamera olunca ne oluyor? Birisi bozulunca diğeri ile mi çekiyorsun ne yapıyorsun???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pffff