2.00 ghz işlemciye 2gb 128 bit ekran kartı takılırsa verimli bi sonuç alınırmı ?

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
başlıkta belirttiğim gibi 2.00 ghz işlemciye 2gb 128 bit ekran kartı takılırsa verimli bi sonuç alınırmı? :confused1::confused1::confused1:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
başlıkta belirttiğim gibi 2.00 ghz işlemciye 2gb 128 bit ekran kartı takılırsa verimli bi sonuç alınırmı? :confused1::confused1::confused1:

İşlemcinin çalışma frekansı pek önemli değildir. Önemli olan işlemcinin mimarisinin barındırdığı teknoloji. Mimarisi ve transistör sayısı fazla olan işlemciler her zaman çok daha performanslıdır. Bunun yanında işlemcinin çalışma frekansının pek önemi kalmıyor. Mimari yoksa performansta yok. İşlemci ve ekran kartı marka model verir misin ?

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İşlemcinin çalışma frekansı pek önemli değildir. Önemli olan işlemcinin mimarisinin barındırdığı teknoloji. Mimarisi ve transistör sayısı fazla olan işlemciler her zaman çok daha performanslıdır. Bunun yanında işlemcinin çalışma frekansının pek önemi kalmıyor. Mimari yoksa performansta yok. İşlemci ve ekran kartı marka model verir misin ?

İşlemcim: AMD Athlon(tm) x2 270u processor 2.00 ghz

Ekran kartım: esonic geforce gt 640

- - - Mesaj Güncellendi - - -

abi ekran kartından verimli bi sonuç alamıyom işlemciden kaynaklanıyo dediler bende emin olmak istiyorum değiştercemde.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İşlemcim: AMD Athlon(tm) x2 270u processor 2.00 ghz

Ekran kartım: esonic geforce gt 640

- - - Mesaj Güncellendi - - -

abi ekran kartından verimli bi sonuç alamıyom işlemciden kaynaklanıyo dediler bende emin olmak istiyorum değiştercemde.

İşlemcinden kaynaklı olabilir. Güçlü bir işlemci değil.

e_emin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bütçen varsa (1000 lira civarı) Skylake i3 ya da Pentium'ların ve H110 ya da H170 anakartların gelmesini bekle. Ekim gibi gelirler diye tahmin ediyorum. O kadar bütçen yoksa 1000 lira civarı bir bütçe olana kadar bekle. Eğer gerçekten bekleyemeyeceksen ya da bütçe biriktiremezsen Phenom II x4 (ikinci el, sıfır olarak artık yok) al.

SucsuzGenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence doların düşmesini bekleyip yeni sistem topla bu sisteme para harcamak sadece israf olur.
niyeki abi işlemcim harici dierleri iyi bence :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: aklımda deli deli sorular :D