1x SceneAccess

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba SCC nin verdiği davetiyelerden bir tanesinide burdan paylaşmak istiyorum.
Şartlar:
- En az 1 yıllık forum üyesi olmak
-50 ve üstü mesaj sayısının olması
-Seedboxu olması
-SCC nin hakkında herşeyi bilmesidir.( Turunma zorluğu -Upload sıkıntısı olmayacağı konusu vs )

Lütfen şartları sağlamayacak kişiler konuya yazmasın:.

Kolay Gelsin
clover.gif

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1 yıllık üyelik hariç herşeyim fazlasıyla tutuyor. Davetiyeye talibim. 1000 üzeri forum mesajım var. bırakta 1 yıllık üyeliğim olmasın. Eğer olumluysa mail adresimi göndereyim sana.

İstersen üye olduğum siteleride referans olarak eklerim.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu scc nin bu kadar onemi nedir soylermisiniz ? bir kaç gündür scc çok aranır olduda

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ya bu scc nin bu kadar onemi nedir soylermisiniz ? bir kaç gündür scc çok aranır olduda

Davetiyesi zor bulunuyor. Birde sunumların sanal alemde ilk yayınlanması olarak bu site genelde başı çekiyor. Genel olarak espirisi bu.

Forumda son günlerde lafının geçmeside Scc nin üyelerine davetiye vermiş olması. Haliyle forumda üye olup scc davetiyesi bulunanlar konu açıyor talep görüyor. Olay bu anlayacağın

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Tek dosyada saniyede 10 megabayt indirme yapabileceğin az sitelerden biri. :D

Ki benim kullandığım seedbox en ucuzlarından.Kaliteli bir tane olsa kim bilir nasıl çekecek. :D

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
1 yıllık üyelik hariç herşeyim fazlasıyla tutuyor. Davetiyeye talibim. 1000 üzeri forum mesajım var. bırakta 1 yıllık üyeliğim olmasın. Eğer olumluysa mail adresimi göndereyim sana.

İstersen üye olduğum siteleride referans olarak eklerim.

Seedbox varmı peki ?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Var. Ratio ile ilgili sorunum olmaz. Yıllardır torrent kullanıyorum. Torentin içini dışını herşeyini bilirim. Sunum yapmışlığımız bile var şu sanal alemde. Hemde öyle birtane ikitane cart curt sunumda değil.

Ama şüphem var göndermeyecem diyorsan senin canın sağolsun :)

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bana da bir davetiye verecek hayırsever bir arkadaş varmı acaba ??

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Forumdaki ahbaplar sağolsun daha istemeden gönderiyorlar :)

Hatırlıyor musun abi ilk torrent olayına girdiğimde sana mesaj felan atmışmıştım ratio nedir nasıl yükseltilir diye:mrgreen: Bu arada Bit-Hdtv, Torreentleech, Awesome Hd, Bitgamer, Arena-tr, Leecturk gibi sitelerde davetiyem bol lazım olduğunda söylemen yeterli abi :blush:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
eksik olma [MENTION=112533]mortality[/MENTION] bunlar işimi görüyor şimdilik :) fazlası kafa karıştırıyor zaten :D

EAYBK.png

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
eksik olma @mortality bunlar işimi görüyor şimdilik :) fazlası kafa karıştırıyor zaten :D

EAYBK.png

Bunlar yeterlidir dediğin gibi abi. Ama Filelist i mutlaka görmen lazım. Benim şahsen en çok kullandıkalrımdan biridir. Çoğu paylaşım freelech ve gerçekten seeder sayısısı olarak en sağlam sitelerden.

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
1 tane daha SCC vereceğim aynı şartlar geçerlidir.

eak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar siteye 1 yıldan fazla süre önce üye olmuştum fakat mesaj sayısı konusunda taktiri size bırakıyorum.

2 adet VPS'im mevcut