1920:960 Yapamıyorum

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar, CS:GO'da 4:3 1920:960 resolution ayarında oynamak istiyorum fakat ayarlar kısmında bu resolution ayarı yok. Nasıl getirebilirim veya ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
steam'den oyuna sağ tıklayıp özelliklerindeki "set launch options" kısmına;

-h 960 -w 1920

ekleyerek deneyebilirsin.

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Malesef dostum hiç bir işe yaramıyor, aksine oyunun standart resolution ayarında başlatıyor. (6:9 1920:1080)

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Neden sistemin zaten 1920x 1080miş daha iyi değilmi
Bu birazcık uzun bir konu fakat ben CS:GO’yu profesyonel düzeyde oynuyorum diyebilirim ve adamları görme açısından o resolution ayarı çok daha iyi oluyor eski bilgisayarımda vardı da şu an sıkıntı yaşıyorum.

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Rx 590 Special Edition 8 GB

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
radeon ayarlarına gir ayarlar de ve ekrana gel özel çözünürlük oluştura bas kabul et istediğin çözünürlüğü yaz yap
İyi dedin de benim o konuda da bir sıkıntım var ya :tearsofjoy:, radeon ayarlarını açamıyorum bana ekteki hatayı veriyor:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    261 KB · Görüntüleme: 138

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
İyi dedin de benim o konuda da bir sıkıntım var ya :tearsofjoy:, radeon ayarlarını açamıyorum bana ekteki hatayı veriyor:
Önceki kurulum veya güncellemenin başarıyla tamamlanması için lütfen sistemi yeniden başlatın. Sistem tamamen açıldıktan sonra Radeon ™ Yazılımını kurun.

Yukarıda açıklanan adımları tamamladıktan sonra Hata 206'yı hala çözemiyorsanız ve daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen AMD Müşteri Desteği ile iletişim kurun ve AMD Installer günlük dosyasını hizmet isteğinize ekleyin. AMD Installer günlük dosyası C: \ Program Files \ AMD \ CIM \ Log \ Install.log konumunda bulunur
bak amd nin kendi sitesinde çözümü vermiş

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Önceki kurulum veya güncellemenin başarıyla tamamlanması için lütfen sistemi yeniden başlatın. Sistem tamamen açıldıktan sonra Radeon ™ Yazılımını kurun.

Yukarıda açıklanan adımları tamamladıktan sonra Hata 206'yı hala çözemiyorsanız ve daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen AMD Müşteri Desteği ile iletişim kurun ve AMD Installer günlük dosyasını hizmet isteğinize ekleyin. AMD Installer günlük dosyası C: \ Program Files \ AMD \ CIM \ Log \ Install.log konumunda bulunur
bak amd nin kendi sitesinde çözümü vermiş
Teşekkürler sorunu çözdüm fakat bu seferde programın içinde kayboldum allem ettim kallem ettim fakat bir türlü proramın içinde custom resolution ayarını bulamadım. İnternetten baktım fakat eski Radeon sürümün videoları var yeni sürümün hiç videosunu bulamadım.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Teşekkürler sorunu çözdüm fakat bu seferde programın içinde kayboldum allem ettim kallem ettim fakat bir türlü proramın içinde custom resolution ayarını bulamadım. İnternetten baktım fakat eski Radeon sürümün videoları var yeni sürümün hiç videosunu bulamadım.
Hocam maalesef hiç amd kullanmadığım yardımcı olamayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım ettiysem ne mutlu bana

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Radeon ayarlarını aç sağ tarafta ayarlar ikonu olacak oraya bas oradan ekran bölümüne gir özel çözünürlük oluşturma seçeneği olacak tıkla
Ayarlardan ekran kısmına kadar geldim fakat orada özel çözünürlük oluştur tuşunu bulamıyorum rica etsem yerini gösterebilir misiniz?

umutuyar26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    231.3 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,617
Bu birazcık uzun bir konu fakat ben CS:GO’yu profesyonel düzeyde oynuyorum diyebilirim ve adamları görme açısından o resolution ayarı çok daha iyi oluyor eski bilgisayarımda vardı da şu an sıkıntı yaşıyorum.
aslında çözünürlüğü yükseltmek dezavantaj çoğu e sporcu düşük çözünürlükte oynuyor