İbrahimyall
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Merhaba sdn ciler 1900-2500 tl telefon önerileriniz suya toza karşı dayanıklı iyi kamerası ısınmayan android akıllı telefon arıyorum tavsiyeniz bekliyorum
Merhaba,Merhaba sdn ciler 1900-2500 tl telefon önerileriniz suya toza karşı dayanıklı iyi kamerası ısınmayan android akıllı telefon arıyorum tavsiyeniz bekliyorum
Merhaba,
Bu fiyat bandında sıvı ve toza karşı dayanıklı olarak gözde modeller sony'nin xperia z5 ailesi. Fakat kamerası iyi bir ürün aradığınız için sony z5 ailesinin yeribe samsung veya lg almanız sizi kamera/ekran konusunda daha memnun eder. Çünkü samsung ve lg bu konularda daha iyi.
Tavsiye:
* 2500 tl'ye internetten veya sahabinden'de esnaftelefoncuların ilanları var o mecralardan samsun s7 modelini almanızı tavsiye ederim. Kesinilkle s7 gerek üzerindeki donanım, gerek kamera/ ekran performansı, gerekse bataryası ile çok başarılı bir ürün olmuş. Beklentilerinize göre tavsiyem samsung s7'dir.
3gb Ram
21 mp arka kamera
5 mp ön kamera
32gb dahili hafıza
1900 Lira
150 lira dağa fazla verip
Samsung Galaxy S7 32 Gb Cep Telefonu (samsung Tü GittiGidiyor'da 212930157
Alabilirsin.
Peki s 7 mi s7 edge mi ikisinin arasında ne fark var
Kameraları Aynı,Ağırlıkları neredeyse aynı derecede
Sana Önerim Büyük Ekran Seviyorsan Edge Al 5.5 İnç'lik bi ekranı Var
S7'nin ise 5.1 İnçlik Bir Ekranı Var İkiside [Super Amoled]
Dipnot: bu arada ikisininde performansı Aynı Ram,İşlemci Vs.
Samsung s7 ve s7 edge arasindaki farklar;Peki s 7 mi s7 edge mi ikisinin arasında ne fark var
Bence Samsung bu kadar para vermeye gerek yok artık çünkü piyasada bulunan diğer firmalar tarafından yapılan telefonlar rekabet yaratacak derecede yeterli telefonlar ayrıca Samsung yazılım desteği açısından yetersiz. Birkac yil sonra Yeni bir android güncellemesi çıktığında acaba banada gelebilir mi diye dua etme olasılığın yüksek.
Uzun yıllar kullanmak istersen iphone öneririm.uzun yıllar kullanman için işletim sistemi önemlidir.android maalesef stabil değil.piyasadaki 1000 tl altı telefonlarda bile android var 2000 tl bile telefona verip android kullanmak hata olur bencePeki siz ne önerirsiniz
hepsiburada.comdan s7 alabilirsin kardeşim...Merhaba sdn ciler 1900-2500 tl telefon önerileriniz suya toza karşı dayanıklı iyi kamerası ısınmayan android akıllı telefon arıyorum tavsiyeniz bekliyorum