RuNaL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 71

Troy dedi ki:her eve lazım.
tecrübe konuşuyor sanırımTroy dedi ki:sarı saplı olanlar göz çıkartmak için galiba değil mi?
chimera dedi ki:Hemen sipariş veriyorum. (&![]()
sanki 2. şubede görevli gibi konuştunbdco dedi ki:nerede o eski işkencelerr kalmadı 19. yüzyılın işkence kültürü![]()
ya burhan sabahtan beri insan bir ara verir yorulmadın mı ya?Nereye baksam ordasınburhan altıntop dedi ki:sanki 2. şubede görevli gibi konuştunbdco dedi ki:nerede o eski işkencelerr kalmadı 19. yüzyılın işkence kültürü![]()
![]()
PcMaSTeR dedi ki:Çember İçinde Olanda Kalp Kırıcı galiba Şekile bakarsak ;D
durmak yok yola devamhellish dedi ki:ya burhan sabahtan beri insan bir ara verir yorulmadın mı ya?Nereye baksam ordasınburhan altıntop dedi ki:sanki 2. şubede görevli gibi konuştunbdco dedi ki:nerede o eski işkencelerr kalmadı 19. yüzyılın işkence kültürü![]()
![]()
heeeee annem direk işkenceye başlar evlenmem içinc0lin dedi ki:Aslında Bunlarda Torun Dedigini Gibi Her Eve LasımManyak Olur HEa
oldun sen oldunburhan altıntop dedi ki:durmak yok yola devamhellish dedi ki:ya burhan sabahtan beri insan bir ara verir yorulmadın mı ya?Nereye baksam ordasınburhan altıntop dedi ki:sanki 2. şubede görevli gibi konuştunbdco dedi ki:nerede o eski işkencelerr kalmadı 19. yüzyılın işkence kültürü![]()
![]()
![]()
ne oldum ?bdco dedi ki:oldun sen oldunburhan altıntop dedi ki:durmak yok yola devamhellish dedi ki:ya burhan sabahtan beri insan bir ara verir yorulmadın mı ya?Nereye baksam ordasınburhan altıntop dedi ki:sanki 2. şubede görevli gibi konuştunbdco dedi ki:nerede o eski işkencelerr kalmadı 19. yüzyılın işkence kültürü![]()
![]()
![]()
![]()
olduuuuuonline destek dedi ki:Her eve bir burhan, birde bu aletten lazım![]()
ne olacan mesaj konusu işte hedeflerin büyümüş sabah baktım geçmişin 500 üburhan altıntop dedi ki:ne oldum ?bdco dedi ki:oldun sen oldunburhan altıntop dedi ki:durmak yok yola devamhellish dedi ki:ya burhan sabahtan beri insan bir ara verir yorulmadın mı ya?Nereye baksam ordasınburhan altıntop dedi ki:sanki 2. şubede görevli gibi konuştunbdco dedi ki:nerede o eski işkencelerr kalmadı 19. yüzyılın işkence kültürü![]()
![]()
![]()
![]()
burhan altıntop dedi ki:şimdiki hedefim 1000 msj :*
ondan sonra mod. olcam :}
fish dedi ki:burhan altıntop dedi ki:şimdiki hedefim 1000 msj :*
ondan sonra mod. olcam :}
buhran konumuz işkence aletleri ....
yani sen
kendinden bahset konuyu dağıtma![]()