1800 TL Telefon

Mertcan277

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mit mah kanlı sok direniş aprt kat 2 daire 8
Arkadaşlar biliyorsunuz Gm Discovery serisi fazlasıyla sorun çıkardıgı için o telefonu bırakıp yeni bir telefon almak istiyorum yarı yolda bırakmıyacak oyun pek olmasada arada girdiğim bazı oyunlar var.sosyal paylaşım ağlarını kullanan bir kullanıcıyım 5 6 yıl götürmesi gerekiyor ben kendim LG G4 seçtim bütçeme de uyduğu için düsünceleriniz bekliyorum

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Arkadaşlar biliyorsunuz Gm Discovery serisi fazlasıyla sorun çıkardıgı için o telefonu bırakıp yeni bir telefon almak istiyorum yarı yolda bırakmıyacak oyun pek olmasada arada girdiğim bazı oyunlar var.sosyal paylaşım ağlarını kullanan bir kullanıcıyım 5 6 yıl götürmesi gerekiyor ben kendim LG G4 seçtim bütçeme de uyduğu için düsünceleriniz bekliyorum

G4'ün pilinden baya bi şikayet okudum ben açıkçası. Samsun Galaxy Note 4'e bakabilirsin...

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Fazla oyun oynamıyorsan Note 4 al 1.5 gün kullanırsın

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Zenfone 3 Ekim'de piyasaya sürülecek

myface3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4 artık alınmaz, evet iyi güzel ama en fazla 1 sene sonra ölür . g4 iyi bir seçim küçük bir powerbank le şarj sorunu ortadan kalkar

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

1800 tl bandinda tavsiye ettigim zamaninda da tercih ettigim model samsung note 4'dur. Exynos 5433 islemcisi ile lg g4'den daha guclu bir yapida. Suan oynatamadigi oyun yok. Pil performansi g4'den cok daha iyi. Kasa malzeme kaliteside daha saglam ve daha premium g4'e gore.

sony xperia z5 modelininde esnaf telefoncularda 2 yil sony garatili 1800 tl'den bulabilirsiniz. Sony xperia z ailesi uzun vadede stabilitesi ile ovguler alan bir aile. Guclu donanimi ve kaliteli kasasiyla uzun sure canavae gibi kullanirsiniz. Donanim olarak note 4 'den daha guclu bir yapida.

Esnaf telefoncularda ve guvenilir alisveris sitelerinden 1800 tl'ye samsung s6 alabilirsiniz. Donanim ve kamerw konularinda sony xperia z5 ve note 4 'den daha guclu. Fakat cihazin tek ve en buyuk eksigi pil performansi. Eger pil performansi sizin icin sorun degilse s6 guclu, basarili ekran ve kameraya sahip, kaliteli kasa malzemesine sahip olan bie urun.

Ikinci el'e sicak bakiyorsaniz samsung note 5 modelini de tavsiye ederim. Donanim, ekran, kamera konularinda sony xperia z5 modelinden daha iyi bir model.

Fakat yazinizda 5-6 yil kullanicam demissiniz. Bu noktada hicbir telefondan beklentiniz bu kadar yuksek olmasin. Cunku en guclu urunlerden biri olan ve yazilimsal stabilitesi ile meshur olan iphone 6s'in bile 5-6 yil goturup goturmucegi belli degil. O nedenle bundan 6 yil sonra ayni performansta kalabilcek cihaz olmadiginin bilinciyle alin.

Matador07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer güncelleme önemli ise senin için daha 4-5 sene güncelleme alacak hem de batarya süresi 6s ten daha uzun olan iPhone SE alabilirsin. 2gb ram iOS ta uçuyor zaten. Veya hepsiburada ya bakarsan Note5 1899tl şuanda. Hiç note 4 bakma direkt Note5 al keyfine bak.

Nakit alımlarda Apple'da %4 indirim oluyor yani 1999tl olan iPhoneSE'yi 1919 liraya alabilirsin. Sonuçta Apple'ın en hızlı telefonu.

Son düzenleme:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
5-6 yıl götürmez belki ama sen iphone a bak kardeşim...

Mertcan277

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mit mah kanlı sok direniş aprt kat 2 daire 8
note 4 alacagım fakat Vatan medimarkt gibi yerlerde 1800 tl gibi fiyatlara garanti benim için suan pek bir önemli olmadıgı için Hepsüburadadan 1300 tl gibi bir fiyata almayı dusunuyorum
İthalatçı garantili olarak ucuz oldugu için ilk basdan 2. el olarak düsünmüstüm bu kadar dusuk fiyata oldugunu görünce fakat arastırmalarımdan sonra ithalatçı oldugunu gördm ne dersiniz üsteni 400 daha koyup vatandanmı almalıyım

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
note 4 alacagım fakat Vatan medimarkt gibi yerlerde 1800 tl gibi fiyatlara garanti benim için suan pek bir önemli olmadıgı için Hepsüburadadan 1300 tl gibi bir fiyata almayı dusunuyorum
İthalatçı garantili olarak ucuz oldugu için ilk basdan 2. el olarak düsünmüstüm bu kadar dusuk fiyata oldugunu görünce fakat arastırmalarımdan sonra ithalatçı oldugunu gördm ne dersiniz üsteni 400 daha koyup vatandanmı almalıyım
İthalatçı al kardeşim hepsiburadadan sıkıntı olmaz

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bak şimdi kardeşim bu fiyat bandında seni 4-5 sene götürecek telefon belli. iphone se alacaksın. ekranı küçük, şarjı mükemmel değil ama emin ol aşırı performanslı ve 4-5 sene seni rahat götürür. eğer ki ben 4 inç kullanırım diyorsan al.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

dostum bimeks de 1650 ye düşmüş internetten alımda bana güzel geldi fiyatı en azından büyük market var arkada sıkıntı olmaz. ama samsung mu başka firma mı garanti ona dikkat etmedim