Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben üniversiteyi almanya da okumayı düsünüyorum,orda kendimi bir futbol klübüne yazdırmak istiyorum sizce 18 yasından sonra beni alırlar önceden bir klüpte oynamışlıgım var
Sporun yaşı yokta Almanya'nın alt yapıları çok küçük yaştan itibaren alıp eğitiyor. 18 yaşından sonra seni kabul ederler mi bilemicem ama umarım işin hallolur
Merhabalar ben üniversiteyi almanya da okumayı düsünüyorum,orda kendimi bir futbol klübüne yazdırmak istiyorum sizce 18 yasından sonra beni alırlar önceden bir klüpte oynamışlıgım var
Futbol da altyapısız şansının çok az olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle Almanya gibi bir ülkede. Profesyonel olmak için çok çoook yetenekli olman gerekir bu saaatten sonra. Basketbolda ise durum böyle değil. 2 metre boyun varsa başlayıp 2. ligde oynayabilirsin en azından.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Almanya'nın futbol anlayışı Türkiye'nin futbol anlayışından kat kat iyi ve daha yüksek, Türkiye'de alt yapı desteği yok denilecek kadar az torpille işler yürür fakat Almanya' da öyle değil yeteneğin varsa tamamdır, Şimdi gel gelelim senin yaşın 18 alt yapı için yüksek ve alt yapın yok , yeteğini çok üst düzeyde bir şekilde göstermen gerekir yoksa doğrudan seni bir yere almazlar ki yeteneğini çok iyi bir şekilde göstersen bile kesin olarak alabilirler diyemem, birazda şans olması lazım tabi ki