18 yaş altı birisi rocattune tedavisi görebilirmi?

BossTeach

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Sizce görebilir mi?

Son düzenleyen moderatör:

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Dermatoloğa danıştın mı? Doktor mu tavsiye etti o ilacı? Eğer doktor tavsiyesi değilse dermatoloğa gidip, sıkıntılarını söyle. Kosmetoloğa da gidebilirsin, kısaca uzmana danış.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Sivilce için kesinlikle bir uzmana danışmanız gerekiyor. Söylemiş olduğunuz ilaç ağır bir antibiyotik içeriyor. Kafanıza göre kullanmanız sizin sağlınız açısından kötü sonuçlara neden olabilir.

Antibiyotikler zaten biliyorsunuz ki eczanelerimizde reçetesiz verilmemektedir. Söylediğim gibi kesinlikle bir uzmana danışmanız sizin yararınıza olacaktır.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ben 16 yaşımda doktor kontrolünde gördüm. Reçetesiz vermiyorlar zaten ilacı. İlk roaccutane sonra aknetirent. İlk başta günde 2 tane 20mg sonra 3 tane. Yararı oluyor ama fazla yan etkisi var. Tedavi sürecince kuyruk sokumu erimesine karşı spor, böbrek ve karaciğer içinde bolca su içmen lazım.

BossTeach

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar roacutane ilacı ile ilgili her şeyin bilincindeyim ve uzmana danışman gerektiğini biliyorum bu sadece bir soru

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Sivilce için kesinlikle bir uzmana danışmanız gerekiyor. Söylemiş olduğunuz ilaç ağır bir antibiyotik içeriyor. Kafanıza göre kullanmanız sizin sağlınız açısından kötü sonuçlara neden olabilir.

Antibiyotikler zaten biliyorsunuz ki eczanelerimizde reçetesiz verilmemektedir. Söylediğim gibi kesinlikle bir uzmana danışmanız sizin yararınıza olacaktır.
Kesinlilkle, ben de dedim uzmana danış diye. En azından dermatoloğa ve ya kozmetoloğa danışsın ki doğru tedavi olsun. Bir de yüzünü bolca yıkarsan yararlı olabilir, ergenlik sivilcesi çıkması gayet normal. Dokunma yeter.

Dr. Gordon Freeman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Evet, 18 yaş altı kişiler ilacı kullanabilir. Zaten ilaç reçetesiz bir biçimde satılmıyor. Cildiye uzmanı size ilaç hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır. Bir doktor olarak tavsiyem kullanmamanız. Yan etkileri ağır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlacın tedavisi olamaz, sivilcenin tedavisi olur.
Hatalı bir kullanım yok. Siz yanlış anlamışsınız. Biz doktorlar bile bu şekilde kullanıyoruz.

Xriyantos

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Genellikle 18 altındayken kullanılan bir ilaç zaten o ben de 16 yaşımda kullandım.

Sardaukar

Profesör
Reaksiyon puanı
903
önermem her gün kükürtlü sabunla yıka daha iyi olur

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
vala bu sivilcelere çok takıntı iyi değil bence, zamanında bende de vardı biraz fazlaydı hatta şuan bebek gibi yüzüm. nasılsa bir gün geçicek, ha geçmezse tedavi görün ama yaşlar küçük daha ne diye hemen ilaca başvuruyorsunuz ki. vücudunuza zarar.