Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili y_ates, bence bu düşüncen doğru değil abim!
doğru değil, çünki bazı şeylerin oylanması mantıklı bir yol değildir.
mesela insanlara "alkol zararlı bir şey mi?" diye sorarsan yüzde yüz'e yakın 'evet' cevabı çıkar... ne ki,
"yasaklansın mı?" diye sorarsan durum tam tersi istikamette çıkacağı da malumdur.
buradaki ironi insanların zararlıya karşı temayülünden kaynaklanır.
bunu şöyle de izah edebiliriz, mesela dini forum ve sitelere bakıyorum, hani tabir caizse in cin top oynuyor...
ama diğer taraftan, bol dedikodulu, magazinsel ve kişilerin nefsaniyetine hitap eden sitelere bakarsan bir şenlik, bir curcuna ki sorma gitsin abim. biz bu duruma kötü desek de neylersiniz ki, geldiğimiz nokta bu... yani arz-talep meselesi.
eczümle, kötü dediğimiz şeylere talebin bunca yoğun olduğu bir yerde oylama yapmak 'iyi' olana yapılacak bir kötülük diye düşünüyorum.
Bence de milletin sonucu zaten kalsın çıkacaktır.Burdakilerin %90'nı böyle şeylere bakıyor.E bir o kadarı da teknoloji'ye bakıyor zaten.İkisini de bir arada görmek varken sanmıyorum başka sitelerde de arayayım diceklerini.Ben burda görmedim öyle konular çokta umrumda değil.Makaraya vuruyorum sadece.Olsa da olur olmasa da.