orcnd
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 255
spybot'un son açtığı konular aşağıdaki gibi
benim bu veriden benim anladığım spybot'un özel bir hedefi olmadığı ancak haberleri çocukların ruh sağlığı açısından değerlendirmediği. bu gereklimidir ? tartışılmalı.
fakat bu tarz haberleri engellemenin mantığı "burası teknoloji sitesi" temelinde olmamalı. bunun yerine bu tarz haberleri bir kategoriye toplayıp anasayfadaki forumdan başlıklar kısmında yer almaması sağlanabilir.
hatta forumdan başlıklar bölümünde sadece teknoloji ile ilgili kategorilerde bulunan başlıkların listelenmesi taraftarıyım.
benim bu veriden benim anladığım spybot'un özel bir hedefi olmadığı ancak haberleri çocukların ruh sağlığı açısından değerlendirmediği. bu gereklimidir ? tartışılmalı.
fakat bu tarz haberleri engellemenin mantığı "burası teknoloji sitesi" temelinde olmamalı. bunun yerine bu tarz haberleri bir kategoriye toplayıp anasayfadaki forumdan başlıklar kısmında yer almaması sağlanabilir.
hatta forumdan başlıklar bölümünde sadece teknoloji ile ilgili kategorilerde bulunan başlıkların listelenmesi taraftarıyım.
Bir tecavüz utancı daha!
Dünya kafayı iyice seksle bozdu
Herkes bu öpüşmeyi bekliyordu!
10 kentte sansür eylemi!
Gökhan Türkmen - Efkarlıyım
Metrobüs yolunda feci kaza!
Obama öldü !
14 yaşındaki öz kızına tecavüz etti!
Türk'ün coconut'la ıssız ada imtihanı
Edip Akbayram - Zor İş
Dur ihtarına uymadı
Elendiğimizi Nihat Doğana nasıl anlatacağız
İşte ÖSYM'nin YGS'de şifre savunması!
Yaşlı kadın ilaç almaya geldi ama...
Dünya burada ikiye ayrılıyor
Silopi'de polise saldırı: 1 polis şehit!
Kızlar çetesinin dehşeti!
Orhan Ölmez - Hayırlısı Olsun (2011)
Kuvvetli yağışlara dikkat!
Önce tecavüz ettiler sonra sattılar
Bin Ladin 2007'de eceli ile öldü