Merhabalar,18k gibi bir bütçeyle itopyadan vs (oyun için) alınabilecek pc önerileriniz var mı?
Laptop düşünmüyorum masaüstü alıcam sağolunMerhabalar,
Link ekliyorum cihaza göz atabilirsiniz,https://www.hepsiburada.com/monster...6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-pm-HBC00000BS9DJ
İyi Forumlar...
İ3 yeterli gelmeyebilirLaptop düşünmüyorum masaüstü alıcam sağolun
Bu nasıl?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sonradan değiştirme şansı oluyor değil mi? Yetersiz kaldığı zaman yükseltsem?İ3 yeterli gelmeyebilir![]()
Babamı 16-17ye zor ikna ediyorum bunlar olmazINTEL I3 13100F - ASUS DUAL RTX3060TIOC-PRIME B660M-K-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ASUS RTX3060TI-OC-PRIME H610M-K/ADATA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Biraz fiyatta çıkarsan bu sistemler bence gayet güzel bir kaç parça değişikliği de yapabilirsin istersen eğer.
O zaman işlemci konusunda i5 11. nesil tercih edebilirsin maximum olarak. Ama işlemcim i3 olsun ekran kartım daha yüksek olsun dersen 3060ti da kalmak zorundasın.Babamı 16-17ye zor ikna ediyorum bunlar olmazAyrı monitörde alıcam o da bi 3-4k yapar zaten