170 TL Galaxy Samsung S3

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Zamanında N 96 çakması kullanmışlığım vardır. 2 yıl garantili (shopping tv'den alınma) olmasına rağmen 1 hafta dayanamayıp yok pahasına satmış (Malum Çin malı telefonların 2. el piyasası yok) biri olarak karşınızda saygıyla eğiliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben galaxı alıcam elılam da suan 200 tl den sattıgım bı telefon var saglam herseyı tam sadece blutood ta sorunu var gidip onu telefoncuya göterecem alan varsa yazsın buraya cakma yada cın malı galaxy s3 ıle tks var (BENİM TELEFON SAMSUNG3600 ALAN BURAYA YAZSIN VE TKS EDENDE YER EREGLIDEYIM):thumbup: telefonun sıfırları 300 yada 350 TL içinde 2 ce gb lık hafıza kartı var:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamun aleyküm arkadaslar galaxı s3 arıyorum çin malı yada çakma ama elimde suan samsung3600 var suan onu satıyorum eğer galaxı s3 çakma yada çın malı satan bana ulassın ve 150 tl den arıyorum ama elımdekı samsung 3600 ıle tks yapıyorum alıcak olucaksanız EREGLIDEYIM BURAYA YAZINIZ BEN ANLARIM FIYATI 200TL BN ALDIGIM FIYAT 250 TL AMA ALICAK OLURSANIZ YADA ÇAKMA SAMSUNG S3 YADA ÇIN MALI ILE TKS VAR BURAYA YAZARSANIZ BEN ANLARIM YADA BEGENIN OKE

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende almayı düşünüyorum napalım en fazla 200 tl gider ama havasıda yeter

AlphaYazilim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android 2.0 mi? android sürümünün en düşük 2.2 olması lazımki programların %95 ini yükleyebilesin :)

evet 2.2 altı sürümler droit olarak adlandırılıyor ve berbat bir işletim sistemi telefonu kullanmaya başladıktan 3 gün sonra sac dökülmeleri 15. gün sonunda kanser oluyorsun :)