Çok yakın performans veriyorlar hangisi ucuzsa onu tercih edin.1650 Super mi RX5500XT mi
Nedenini yazarsanız sevinirim
GTX 1650 Super tabii ki de. Sebep ise AMD'nin sürücüleri problemli ve Wattman ile karşılaşabilirsiniz. O yüzden GTX 1650 Super.1650 Super mi RX5500XT mi
Evet AMD'de sürücü sıkıntısı da var.GTX 1650 Super tabii ki de. Sebep ise AMD'nin sürücüleri problemli ve Wattman ile karşılaşabilirsiniz. O yüzden GTX 1650 Super.![]()
5500 XT 4 GB ise sorgulamadan 1650S. 8 GB ise sizin tercihiniz. Sorun yaşama ihtimali + biraz daha yüksek performans (5500 XT) Ya da bir tık daha az performans + sorun yaşamama (1650S)1650 Super mi RX5500XT mi
Evet 4 GB versiyonunu geçebiliyor ancak 8 GB'den biraz daha az verse bile kafa kafaya.1650 s biraz daha güçlü
Wattman hatası büyük oranda azalsa da sorun yaşanmayacağının %100 garantisi yok, doğru.GTX 1650 Super tabii ki de. Sebep ise AMD'nin sürücüleri problemli ve Wattman ile karşılaşabilirsiniz. O yüzden GTX 1650 Super.![]()
Doğrudur. Sapphire ile çok problemim oldu. Ki yani ben daha AMD'ye güvenemiyorum hatalar konusunda. Her alırken *düzelttiler, al, diğeri çöp amd al* tarzı şeyler dediler. Ve 3 kere güvendim ve mağdurum şu anda. En azından güzel bir laptopum var.Wattman hatası büyük oranda azalsa da sorun yaşanmayacağının %100 garantisi yok, doğru.
Ben olsam gtx 1650 Super alırım ama 5500xt yi güzel bir indirimden yakalarsanız alabilirsiniz. Ama 5500xt de sapphire önermiyorum. sapphire güzel bir marka ama wattman hatası gördüğüm kadarıyla en çok o markada çıkıyor.